starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Escape the bomb in Breda en Tilburg

Wat ga je doen

Beschikken jullie over stalen zenuwen? Hebben jullie oog voor detail? En presteren jullie goed onder tijdsdruk? Dan is de game Escape the bomb echt wat voor jullie! Jullie worden door ons op een vooraf besproken locatie ontvangen met een drankje, dan blijkt er een videoboodschap voor jullie te zijn.

Het is een boodschap van een psychopatische bommenlegger. Hij heeft een bom geplaatst op de locatie waarin jullie je bevinden en deze staat op scherp! Aan jullie de taak om deze zo snel mogelijk onschadelijk te maken en zo jezelf en collega's of vrienden te redden. Het team wat hierin slaagt wordt hiervoor uiteraard beloond met een prijs. Zorg dus dat je zelf ook op scherp staat.

Daarnaast is samenwerken van groot belang. Hierdoor leent deze game zich voor elk uitje. Dus ben je op zoek naar een leuke invulling voor jullie teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag in Tilburg? Dan is Escape the bomb zeker een aanrader!

P.s. Wij hebben de game zo ontwikkeld dat deze zowel met grote als kleinere groepen kan worden gespeeld en op elke gewenste locatie in Breda en Tilburg.

Prijzen:
- Vanaf 10 personen € 27,50 per persoon
- Vanaf 15 personen € 24,50 per persoon
- Vanaf 25 personen € 22,50 per persoon

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01