starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Escape the Beach op het strand van Scheveningen

Wat ga je doen

Escape rooms schieten als paddenstoelen uit de grond, maar wat is er leuker dan de spanning en uitdaging van een escape room ervaren op het mooiste stukje van Nederland: het strand van Scheveningen?

Escape the Beach bieden wij aan bij verschillende strandpaviljoens in Scheveningen waarbij het spel is uitgedacht voor die specifieke locatie. Zo kan er gekozen worden voor het strandpaviljoen wat het beste aansluit bij jullie wensen. Een teambuilding activiteit vol met doordenkers en ontsnappingstactieken. Lukt het jouw team om binnen de tijd de klus te klaren? Wie neemt welke rol op zich per team? Wie is de strateeg, wie is de doener, wie is de denker en wie is de leider?

In teams van 5 à 6 personen ga je de uitdaging aan. Met als decor het prachtige strand van Scheveningen, met haar verhalen, leer je niet alleen de omgeving kennen maar ook jezelf. Via vele uitdagingen en puzzels wordt je geleid naar de ontknoping op het strand. Redt jouw team het binnen de tijd? Maar pas op, er is nog een laatste kink in de kabel.

Laat jij je verleiden tot de easy way out of... Try it, if you dare... Boek nu. Vraag naar de mogelijkheden.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01