tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Escape Rooms

Ontsnap uit één van deze zenuwslopende Escape Rooms

Kraak de codes en ontsnap op tijd uit de Escape Room

Stel je voor. Je zit in een kamer en de deur gaat achter je op slot. De enige manier om te ontsnappen is door het oplossen van puzzels en mysterieuze raadsels en het vinden van verborgen aanwijzingen. Welkom in de Escaperoom! Heb je een algemene vraag over escape rooms? Het antwoord op de meestgestelde vragen vind je hier.

In andere landen zijn de Escape Rooms al een tijd erg populair, maar ook in Nederland komen er steeds meer. Ze zijn er in met de meest uiteenlopende thema’s, maar ze hebben gemeen dat het een razende race tegen de klok is. Samenwerken is essentieel in deze ontsnappingspoging.

Omdat je te werk gaat in een team, is dit spel perfect voor een teambuilding, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of gewoon voor met een stel vrienden. Hebben jouw vrienden, collega's of familieleden stalen zenuwen? De spanning loopt hoog op, want de tijd tikt door en niets is wat het lijkt! Volbrengen jullie de missie binnen het uur?

Filter 72 uitjes
Weergave:

Er zijn 72 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
7 tot 24 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Altijd al een escape room willen spelen met de gehele familie, het hele bedrijf of die ene grote vriendengroep? Dan is de Black Box echt iets voor jullie! De Black Box is een escape room speciaal gemaakt voor groepen tussen de 7 t/m 24 spelers. In Black Box speel je allemaal tegelijk in één escape room. Soms los je een puzzel op in een kleine groep, en op andere momenten zijn alle spelers nodig om een code te kunnen kraken. Maar één ding is zeker: alleen een team dat perfect samenwerkt, kan de Black Box activeren. Blijft jullie team overeind in deze ultieme test?

Tonen
€ 22,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 6 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Stap aan boort van de Oriënt Express en reis naar het jaar 1931. Het avontuur begint op het perron, klaar om in te stappen. Je hoort de conducteur omroepen: “De Oriënt Express vertrekt in 15 minuten.” Je moet opschieten, dit is een treinrit die je niet wil missen!

Tonen
€ 70,- tot € 130,- per kamer
2 tot 6 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Je vrienden en jij zijn verdwaald in het bos. Vanwege het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte plaats om te schuilen. Na een lange en vermoeiende reis zien jullie in de verte plotseling een blokhut, een ideale plek om te overnachten.

Tonen
Vanaf € 24,20 per persoon
20 tot 500 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

We leven in het jaar 2125… maar in de Scheveningse Pier heeft de tijd stilgestaan. Het klimaat heeft de zeespiegel de afgelopen eeuw met 5 meter drastisch doen stijgen. De Noordzee heeft nu een open aansluiting met de Atlantische oceaan. Maar er is wat ergs aan de hand! Er is een tsunami onderweg en naar verwachting zal deze binnen 1,5 uur tijd de kust bereiken. Kan jij met jouw team de Pier ontvluchten binnen deze tijd?

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Ontsnap jij uit Prison Island? Met maar liefst 38 cellen, met in iedere cel een aparte opdracht, is dit spannende avonturenspel geschikt voor jong en oud. Los de opdrachten op, verzamel genoeg punten en ontsnap met je team uit Prison Island!

Tonen
Vanaf € 34,49 per persoon
10 tot 60 personen
Hoorn (NH)
Korte omschrijving

Durf jij de strijd aan? Kun je codes ontcijferen, kluizen kraken en de opdrachten voltooien? Dan is deze Escape Game Deadline versie echt iets voor jou! Samen met je team ga je strijden tegen het andere team. Wie weet binnen de tijd de opdrachten te vervullen? Een spannende en zenuwslopende game aan tafel!

Tonen
€ 17,- tot € 35,- per persoon
2 tot 20 personen
Leiden
Korte omschrijving

Bij ons kun je drie verschillende escaperooms doen. Psycho, Einstein en Goeie mie. Daarnaast kun je ook de VR (Virtual Reality) game Casa de Papel spelen.

Tonen
Vanaf € 18,- per persoon
2 tot 37 personen
Maastricht
Korte omschrijving

Kom één van onze 6 verschillende Escape Rooms uitproberen! Zo kun je wedden op paarden in de kroeg, Don Radione proberen af te troeven in de Poker Room en in de Army Room een bom onschadelijk maken.

Tonen
Vanaf € 16,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Tilburg
Korte omschrijving

Willen jullie een spannende activiteit doen? Een escape room niet jullie ding? Dan is de break in room echt iets voor jullie. Zoals de naam al aangeeft, de bedoeling bij een break in room is om de code tot de break in room te kraken, in plaats van uit te breken zoals bij een escape room de bedoeling is.

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
6 tot 14 personen
Woudenberg
Korte omschrijving

Opstand aan de Linie! De Fransen dreigen ons land binnen te vallen en de Grebbelinie wordt in stelling gebracht. Maar daar is niet iedereen even blij mee! Er dreigt sabotage en intussen bespioneren de betrokken partijen elkaar uitvoerig. Word daar maar eens wijs uit. Wie zit er achter de sabotage? En wanneer slaat deze persoon weer toe?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01