tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Escape Rooms

Ontsnap uit één van deze zenuwslopende Escape Rooms

Kraak de codes en ontsnap op tijd uit de Escape Room

Stel je voor. Je zit in een kamer en de deur gaat achter je op slot. De enige manier om te ontsnappen is door het oplossen van puzzels en mysterieuze raadsels en het vinden van verborgen aanwijzingen. Welkom in de Escaperoom! Heb je een algemene vraag over escape rooms? Het antwoord op de meestgestelde vragen vind je hier.

In andere landen zijn de Escape Rooms al een tijd erg populair, maar ook in Nederland komen er steeds meer. Ze zijn er in met de meest uiteenlopende thema’s, maar ze hebben gemeen dat het een razende race tegen de klok is. Samenwerken is essentieel in deze ontsnappingspoging.

Omdat je te werk gaat in een team, is dit spel perfect voor een teambuilding, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of gewoon voor met een stel vrienden. Hebben jouw vrienden, collega's of familieleden stalen zenuwen? De spanning loopt hoog op, want de tijd tikt door en niets is wat het lijkt! Volbrengen jullie de missie binnen het uur?

Filter 72 uitjes
Weergave:

Er zijn 72 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
7 tot 24 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Altijd al een escape room willen spelen met de gehele familie, het hele bedrijf of die ene grote vriendengroep? Dan is de Black Box echt iets voor jullie! De Black Box is een escape room speciaal gemaakt voor groepen tussen de 7 t/m 24 spelers. In Black Box speel je allemaal tegelijk in één escape room. Soms los je een puzzel op in een kleine groep, en op andere momenten zijn alle spelers nodig om een code te kunnen kraken. Maar één ding is zeker: alleen een team dat perfect samenwerkt, kan de Black Box activeren. Blijft jullie team overeind in deze ultieme test?

Tonen
€ 22,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 6 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Stap aan boort van de Oriënt Express en reis naar het jaar 1931. Het avontuur begint op het perron, klaar om in te stappen. Je hoort de conducteur omroepen: “De Oriënt Express vertrekt in 15 minuten.” Je moet opschieten, dit is een treinrit die je niet wil missen!

Tonen
€ 70,- tot € 130,- per kamer
2 tot 6 personen
Hoofddorp
Korte omschrijving

Jullie team van dieven hebben jullie oog laten vallen op ’s werelds grootste diamant. Deze is op dat moment nog in het bezit van een meedogenloze casino eigenaar. Ga op in een wereld met een dynamische sfeer vol pokertafels en fruitmachines.Het beveiligingssysteem bestaat uit lasers en je hebt slecht zestig minuten om die te omzeilen.

Tonen
Vanaf € 95,- per persoon
2 tot 6 personen
Purmerend
Korte omschrijving

VR Gaming op z'n leukst! Met deze VR Game ga je als groep gezamenlijk de uitdaging aan. Je speelt een Virtuele Escape Room waarbij je om beurten gebruik maakt van de VR Headset. De rest van de groep moet in de echte wereld puzzels en raadsels oplossen.

Tonen
Vanaf € 100,- per kamer
3 tot 8 personen
Harkstede
Korte omschrijving

Stap een andere wereld binnen en ontrafel het mysterie... Maar zorg wel dat je binnen een uur weer bent ontsnapt! Het is belangrijk om goed samen te werken en communiceren. En natuurlijk ook plezier te beleven! Stap dus even een andere omgeving in en zoek de verschillende opdrachten om op te lossen. Lukt het jou in 60 minuten?

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 15 personen
Schoorl
Korte omschrijving

De omgekeerde escaperoom op het strand!

Tonen
Vanaf € 129,- per kamer
2 tot 8 personen
Huizen
Korte omschrijving

In Huizen vind je 2 unieke en zeer uitdagende escaperooms die zestig minuten lang een uitdaging vormen voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Houd je adrenaline onder controle en je hoofd koel en los de raadsels en puzzels op tijd op.

Tonen
Vanaf € 250,- per kamer
10 tot 20 personen
Hoogeloon
Korte omschrijving

Wij hebben geen Escape Room, maar een heus huis!

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Volendam
Korte omschrijving

De Escape Room in Volendam is een spel waarbij teamwork en spanning voorop staan. Tijdens dit uitdagende spel zitten jullie opgesloten in een Volendamse bar en jullie doel is binnen 45 minuten ontsnappen, want dan staat de boze eigenaar voor de deur! Hoe jullie dit gaan doen? Er is maar één manier: de geheime route vinden. Een spel vol uitdagingen met echte breinbrekers, creatieve oplossingen en vooral out-of-the-box denken.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
2 tot 30 personen
Maastricht
Korte omschrijving

Wij hebben 6 verschillende escape rooms in hartje Maastricht in 3 thema's aangrijpende thema's. Speel met 2-30 personen één of meerdere escape rooms! Spannend, surrealistisch, intens en onvoorspelbaar! Voor kinderen is de adviesleeftijd vanaf 12 jaar.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01