starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Ontsnap uit één van deze zenuwslopende Escape Rooms

Beoordelingen Escape Room

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 27 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 27

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Wij hebben enorm genoten van the bomb, wij waren met 60 collega's. Doordat het bedrijf voldoende 'bommen' bij had kon iedereen tegelijk spelen. Er was een felle competitie gaande tussen de verschillende teams. Iedereen wilde de bom zo snel mogelijk oplossen en er werd heel goed samengewerkt. De begeleiders zorgde voor een goede uitleg en kwamen enthousiast over. Alles bij elkaar was het voor ons een zeer geslaagde middag!

zondag, 10 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super georganiseerd, top bedrijf!

Dit was mijn 3e escape room die ik heb gespeeld. Dit was zeker de beste tot nu toe. Onze eigen kantine werd omgebouwd tot escape room. Voor alle collega's was het een verassing. De puzzels waren ingewikkeld maar wel leuk om op te lossen. De overvaller was goed in zijn rol tijdens de escape room wat de sfeer leuk maakte. Iedereen binnen het bedrijf heeft volgens mij een zeer geslaagde middag gehad en het gaat nog vaak over de escape room! Complimenten aan het bedrijf voor de goede en snelle service!

maandag, 21 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gaaf!

Wij zijn met de vriendinnen echte escape room liefhebbers, maar wij wilden een keer wat anders dan normaal. Een escape room in eigen huiskamer leek ons een goede oplossing hiervoor! Het heeft al onze verwachtingen waargemaakt. De overval en het verhaal zat goed in elkaar en ook de puzzels waren origineel. Gelukkig gaf de overvaller ons soms ook een hint als we er niet uit kwamen :) Aanrader!

donderdag, 6 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Leuke avond gehad met de collega's. Spel steekt goed in elkaar en prima begeleider

woensdag, 7 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gave game

Ik ben zelf een enorme fan van puzzels. Ik heb nog nooit een game gehad met puzzels die zo goed in elkaar zat als deze. Het waren uitdagende games, maar ook zeker games die je op kan lossen. Zo niet is er altijd een spelbegeleider aanwezig die klaar staat je ten allen tijden te helpen.

woensdag, 19 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spannende escape room!

Deze escape room is echt supper spannend! Aan het begin van de escape room word je gegijzeld door een lid van de maffia en ga je opzoek naar 1 miljoen euro. Heel erg fijn dat de escape room naar je toekomt en je het bijvoorbeeld thuis in de woonkamer kunt doen! Begeleider denkt goed mee en blijft goed in zijn rol als overvaller.

maandag, 27 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

The Bomb

Spannend en vernieuwd. Wat een gave activiteit! Leuk om de communicatie en vaardigheid skills te oefenen. Hierdoor een enorm leuke avond gehad.

dinsdag, 14 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Escape room op locatie

Hoe leuk is het dat je eigen kantoor kan worden omgetoverd tot een ware escaperoom. Hierdoor was het ook mogelijk om met een grote groep het spel te spelen. Gelukkig was de escaperoom ook moeilijk genoeg dat we met ons alle flink de hersens hebben moeten laten kraken.

dinsdag, 14 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zou het zo nog een keer doen!

The bomb is echt het leukste activiteit die ik ooit met me vrienden groep heb gedaan en we hoefde er niet eens ver voor weg! Zou het zo nog een keer willen doen!

zondag, 29 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele gave escape room!

Hele gave escape room! Tijdens de vergadering zijn wij overvallen, dit was één grote verassing! Doordat we met een grote groep waren speelden we in 2 ruimtes naast elkaar, super leuk om tegen elkaar te spelen. Ook de begeleiding tijdens de escape room was goed, wanneer we hints nodig hadden gaf de overvaller hier en daar wat tips. Uiteindelijk hebben we het net gehaald. Echt een aanrader!

donderdag, 26 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend spannend en leuk

We wisten totaal niet wat we moesten doen of wat ons te wachten stond. We moesten zomaar ineens beginnen na een korte uitleg. Al snel hadden we door dat we met het team goed moesten samenwerken en out of the box moesten denken. Het was echt heel goed in elkaar gezet. De begeleiding was ook echt super leuk. Erg enthousiast, net als wij. Het was een super geslaagde middag!!

donderdag, 26 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit het leukste is wat ik ooit gedaan heb! We hebben inmiddels alle vier de kamers van escape challenge gespeeld en kunnen niet wachten tot ze een nieuwe gaan bouwen. Wat een beleving! Niet twijfelen, gaan!!!

dinsdag, 3 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel vet!

De koffer ziet er heel erg vet uit waardoor het spel nog aantrekkelijker word! Alle puzzels in de koffer zitten ook goed in elkaar. Echt een aanrader om dit spel een keer te boeken. Top!

vrijdag, 15 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een goed doordacht spel

Wow. Dit spel zit echt heel goed in elkaar. De locatie mochten we zelf kiezen, maar omdat we het zelf niet zo goed wisten hebben de Uitjesbazen ons goed geholpen met het vinden van een locatie. Uiteindelijk hebben we het in een café gedaan waar we niets vermoedend een drankje aan het drinken waren toen we ineens werden overvallen. Alleen de organisatie wist er van, voor de rest was het een grote verrassing. Super goede puzzels en erg spannend. Net op het nippertje zijn we ontsnapt!

dinsdag, 5 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De beste van Nederland

Wij doen met een vast clubje escape rooms door het hele land. Er zijn grote verschillen. Soms komen we bijna huilend naar buiten zo slecht zijn sommige escape rooms in ons land. Gelukkig was dat bij de Escape Challenge niet het geval. We willen niet te veel verklappen, daarom is het lastig om te zeggen wat deze escape room dan zo goed maakt, maar eigenlijk is het antwoord: ALLES! Van het begin tot het eind is alles zo perfect uitgewerkt, alle details, de spanning, de opbouw, prachtige decors, de muziek, de effecten. Gewoon echt geen woorden voor. Als je maar 1 escape room gaat doen in je leven, zorg dan dat het in Delft of Zoetermeer is, want die behoren echt tot de absolute top!!

woensdag, 30 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Toffe combinatie

Ik heb inmiddels al 20 escape rooms gedaan. Bij elke nieuwe escape room hoop je weer iets nieuws te beleven / mee te maken. Door een escape room te combineren met VR is dat bij jullie zeker gelukt. Ben benieuwd naar jullie nieuwe kamer. Ga zo door :-)

woensdag, 30 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitstekend spel

Samen met vrienden deze geweldige game gespeeld. We kregen een koffer voor ons waar wij allerlei games moesten oplossen. Dit was een hele uitdaging, maar toch gelukt! Met dank aan de geweldige spelbegeleider was alles ook veel duidelijker voor ons!

zaterdag, 28 april 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitdagend

Wij hebben met ons bedrijfsuitje in januari 2018 ''Prison Island'' gespeeld. Tevens hebben wij genoten van een Borrelarrangement. Het personeel was erg vriendelijk en heeft ons goed ontvangen en op weg geholpen. ''Prison Island'' is zeker een bezoekje waard. In het begin dacht ik aan een Escape Room, maar ''Prison Island'' is meer dan een Escape Room en leuk voor alle leeftijden omdat het zo veelzijdig is!

dinsdag, 30 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kinderfeestje

Leuke kamers een aanrader om ff met u kind zijn/haar kinderfeestje neer toe te gaan

maandag, 24 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke combinatie van ontspanning en actie!

Als bedrijfsuitje gingen we quad rijden, driften en een escape room doen. In het begin zag ik er een beetje tegenop, omdat ik dacht dat het niks voor vrouwen was. Uiteindelijk een geweldige dag gehad. Het driften was echt geweldig. Ook de escaperoom in een auto was uitdagend, maar het is de meeste wel gelukt. Al met al een aanrader voor iedereen!

donderdag, 16 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassende locatie met verrassend goede escape room!

Een echte aanrader deze escape room maar als onervaren escapers lijkt hij me behoorlijk heftig. De veelheid aan puzzels is enorm en dat maakt dat, als je wat onervaren bent, je waarschijnlijk aan een deel van de kamer/puzzels niet toekomt.
Maar de sfeer, het verhaal, de aankleding, de variëteit aan puzzels en de effecten zijn echt supertof. Enige bedenking voor de makers is of er niet een aantal puzzels uit hadden gekund.

maandag, 13 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel bijzonder

Toegegeven, ik had er nog nooit van gehoord toen we met ons bedrijfsuitje naar deze escape room gingen, dus ik wist ook niet wat ik moest verwachten. Wat een ontzettend leuke groepsactiviteit, echt heel bijzonder. Je valt van de ene verbazing in de andere en dat uur vliegt voorbij. Wij hebben er nog dagen over nagepraat en we komen zeker ook naar de nieuwe escape rooms in Zoetermeer.

woensdag, 25 januari 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een echte aanrader!

Wij zijn met ons gezin naar de escape challenge in Delft gegaan, vader, moeder, dochter van 25 en twee zoons van 30 en 32. Met dit clubje hebben we ook andere escape rooms gedaan, maar die in Delft is echt nergens mee te vergelijken. Bijna een heel nieuw soort categorie. Zo gaaf, zo mooi gemaakt. De puzzels waren pittig, maar goed te doen en de aankleding was ronduit briljant. Als je een escape room wilt gaan doen, ga dan naar deze, want beter vind je ze niet in Nederland!

zaterdag, 9 januari 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk!

Echt een uniek uitje. De spanning wordt opgebouwd vanaf het moment dat je over de drempel stapt. Gieren van het lachen en gillen van angst, je beleeft het allemaal! Nergens mee te vergelijken en zo goed uitgevoerd. Wij komen zeker terug voor de andere kamer!

maandag, 7 december 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische ervaring!

Dit was de eerste escape room die we gedaan hebben met ons team van vrienden en we waren meteen verslaafd!! Inmiddels hebben we een stuk of 10 escape rooms gedaan, maar de Escape Challenge in Delft blijft onze favoriet! We zijn inmiddels ook naar hun tweede kamer geweest (The Freakshow) en ik moet zeggen, The Dentist was al fantastisch, maar The Freakshow slaat echt alles!! Mensen, zoek niet verder en ga dit doen, je zult het echt niet vergeten!!!!

vrijdag, 4 december 2015

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01