tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer escape rooms en games
Escape room

Beoordelingen voor escape rooms

Gemiddeld een 10 uit 6 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

7 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Aanrader!

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit het leukste is wat ik ooit gedaan heb! We hebben inmiddels alle vier de kamers van escape challenge gespeeld en kunnen niet wachten tot ze een nieuwe gaan bouwen. Wat een beleving! Niet twijfelen, gaan!!!

Door: Geert

7 Unieke escape rooms van wereldniveau!

De beste van Nederland

Wij doen met een vast clubje escape rooms door het hele land. Er zijn grote verschillen. Soms komen we bijna huilend naar buiten zo slecht zijn sommige escape rooms in ons land. Gelukkig was dat bij de Escape Challenge niet het geval. We willen niet te veel verklappen, daarom is het lastig om te zeggen wat deze escape room dan zo goed maakt, maar eigenlijk is het antwoord: ALLES! Van het begin tot het eind is alles zo perfect uitgewerkt, alle details, de spanning, de opbouw, prachtige decors, de muziek, de effecten. Gewoon echt geen woorden voor. Als je maar 1 escape room gaat doen in je leven, zorg dan dat het in Delft of Zoetermeer is, want die behoren echt tot de absolute top!!

Door: Jacco

7 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Heel bijzonder

Toegegeven, ik had er nog nooit van gehoord toen we met ons bedrijfsuitje naar deze escape room gingen, dus ik wist ook niet wat ik moest verwachten. Wat een ontzettend leuke groepsactiviteit, echt heel bijzonder. Je valt van de ene verbazing in de andere en dat uur vliegt voorbij. Wij hebben er nog dagen over nagepraat en we komen zeker ook naar de nieuwe escape rooms in Zoetermeer.

Door: Victor

7 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Een echte aanrader!

Wij zijn met ons gezin naar de escape challenge in Delft gegaan, vader, moeder, dochter van 25 en twee zoons van 30 en 32. Met dit clubje hebben we ook andere escape rooms gedaan, maar die in Delft is echt nergens mee te vergelijken. Bijna een heel nieuw soort categorie. Zo gaaf, zo mooi gemaakt. De puzzels waren pittig, maar goed te doen en de aankleding was ronduit briljant. Als je een escape room wilt gaan doen, ga dan naar deze, want beter vind je ze niet in Nederland!

Door: Petra

7 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Heel erg leuk!

Echt een uniek uitje. De spanning wordt opgebouwd vanaf het moment dat je over de drempel stapt. Gieren van het lachen en gillen van angst, je beleeft het allemaal! Nergens mee te vergelijken en zo goed uitgevoerd. Wij komen zeker terug voor de andere kamer!

Door: Moniek

7 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Fantastische ervaring!

Dit was de eerste escape room die we gedaan hebben met ons team van vrienden en we waren meteen verslaafd!! Inmiddels hebben we een stuk of 10 escape rooms gedaan, maar de Escape Challenge in Delft blijft onze favoriet! We zijn inmiddels ook naar hun tweede kamer geweest (The Freakshow) en ik moet zeggen, The Dentist was al fantastisch, maar The Freakshow slaat echt alles!! Mensen, zoek niet verder en ga dit doen, je zult het echt niet vergeten!!!!

Door: Mark

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01