starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Ontsnap uit één van deze zenuwslopende Escape Rooms

Beoordelingen Escape Room

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 52 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 52

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het leuk & spannend

maandag, 18 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Cabin in the Woods bij Escape World heeft mijn toch wel hoge verwachtingen overtroffen! De aankleding en sfeer was helemaal goed, ogenschijnlijk gezellig, maar ook creapy. De puzzels staken heel goed in elkaar, met verrassende wendingen en uitkomsten.

donderdag, 23 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit is echt fantastisch!

Wat is dit leuk om te doen! Wat een leuke puzzels zitten er in verwerkt! De perfecte bezigheidstherapie voor als je thuis zit! Hier ben je wel even zoet mee.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend

Verbazingwekkend dat zo'n spel thuis gespeeld kan worden, dat had ik nooit gedacht. Het zit goed in elkaar, en het contact wat je met het bedrijf hebt loopt ook soepeltjes. Complimenten voor het idee en de uitwerking. Zeker een aanrader!

donderdag, 9 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Super tof om te spelen. Hele leuke middag gehad!

zondag, 5 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hoe vet is dit zeg?!?!

Hoe krijg je het verzonnen? Een soort escaperoom voor thuis. Echt super vet om te spelen met je eigen gezin. Het is echt zo gaaf dat het in je eigen huis is. Het spel steekt erg goed in elkaar en is duidelijk. 5sterren!!!

maandag, 23 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wauw wat een gave escape room!

Wat een gave ervaring hebben wij gehad! En dit smaakt naar meer!
We hebben deze escape room een maand geleden geboekt, en een paar dagen voor af kregen we opeens een SMSje, en het spel begon!
Over alles is na gedacht van af dat je op de loctie komt maar ook de gastvrouw is helemaal in haar rol, en die is spannend! En dan ga je eindelijk de kamer in en wat daar allemaal gebeurt... Dat moeten jullie zelf maar gaan beleven, wij hebben een erg leuke avond gehad!

zondag, 8 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke escape room met flexibel personeel

Om aan te raden

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Escape Room zit erg leuk in elkaar

De begeleiding was erg goed en we hebben het spel prima bij ons op kantoor gespeeld. Communicatie met de organisatie loopt gemakkelijk en vlot.

woensdag, 5 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super mooi gemaakt, echt een beleving!!

Wij hebben de Gold Mine gedaan maar komen zeker terug voor de andere kamers.

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

spannend en uitdagend !

Zonder veel verwachtingen naar een inloopavond geweest. Er waren 24 aanmeldingen en de groep was zeer gemixed. Goed georganiseerd door de enthousiaste spelleiding. Uitdagende en verrassende opdrachten met veel interactie tussen de deelnemers. Kortom een ideale activiteit om elkaar al spelend beter te leren kennen, en nog competatief en gezellig ook. Een aanrader dus, ook als onderdeel van een groeps-activiteit.

dinsdag, 28 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en goed geregeld

Met het bedrijf geboekt, prima communicatie. We hebben hem bij ons op locatie gespeeld. Leuke Escape Room.

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt omdenken!!

De bar was geweldig! Net een oude bruine kroeg. Met verassende elementen. We waren met 20 man die verdeeld werden over de 3 escaperooms. We hebben daarna een heerlijk buffet met stamppot gehad. Gezellig bij het haarvuurtje.

dinsdag, 15 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gaaf, Ik heb Mars gedaan. Je waant je echt in de ruimte

Leuk uitje om te doen met je collega's. Daarna nog even wat gedronken om na te praten. We hebben het erg naar ons zin gehad. Was niet makkelijk!

donderdag, 10 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gaaf!

Hele toffe escape room, super personeel! Zeker een aanrader.

donderdag, 5 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

fantastisch!

Echt een super leuke escape room! goede verhaallijn, Leuke puzzels en enthousiaste begeleiding. een echte aanrader!

vrijdag, 9 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

zondag, 4 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spannend

Stalen zenuwen.. Ja dat is wat we nodig hadden deze middag. We zijn in 2 teams te werk gegaan om een bom vroegtijdig te stoppen. En nee, dit was geen eitje. Alleen door middel van uiterste concentratie en goede samenwerking is het mogelijk om de vele puzzels en meer op te lossen! De goedlachse begeleider kan je af en toe voorzien van een kleine tip waardoor je weer een beetje naar adem kunt happen haha. Conclusie is dat we een super middag hebben gehad met zijn alle en dat we het andere groepen, mensen heel erg aanraden!

maandag, 29 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tot in de puntjes verzorgd

Wat een middag hebben wij gehad. Wij dachten even op een ontspannen uitje te gaan totdat we ineens gegijzeld werden en terecht kwamen in een mysterieuze, zeer mooi opgemaakte escape room. De overvaller met bivakmuts acteerde zeer goed en voorzag ons van de juiste ondersteuning. Uiteindelijk konden we de kamer net op tijd verlaten en konden we het terras op om onze activiteit te evalueren. We hebben er nog lange tijd over gehad hoe vet we het wel niet gehad hadden! Uitjesbazen, bedankt voor dit leuke uitje!

zondag, 28 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

donderdag, 4 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spannend

Wow, een escape room maar dan gewoon op een locatie naar keuze. Super vet is dit! En wat een goed verhaal zat er in het spel. Wij werden gegijzeld door een man met bivakmuts die ons vervolgens naar een ruimte bracht. Binnen 60 minuten moesten wij een miljoen euro aan cash gevonden krijgen om de ruimte te verlaten. Doormiddel van een super begeleider en goede samenwerking met ons team konden wij op tijd ontsnappen. Wat een vet spannende middag hebben wij gehad!

zaterdag, 29 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Leuke escaperoom gedaan. Alles past goed bij het thema en iedereen kan iets doen.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf!

Heel gaaf uitje gehad, leuk om tegen elkaar te strijden en ook samen te moeten werken.

woensdag, 1 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Een bom ontmantelen en de tijd zien aftikken! Erg spannend! Zeker een aanrader!

zaterdag, 6 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Waar voor je geld

Rare combinatie van activiteiten op het eerste gezicht maar ik kan deze combinatie zeker aanraden. Zelf vond ik driften en de escape room het leukst. Organisatie is top geregeld, personeel heeft ook zin in hun werk wat je niet vaak ziet.

woensdag, 3 april 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01