tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer escape rooms en games
Escape room

Beoordelingen voor escape rooms

Gemiddeld een 9,8 uit 11 beoordelingen

10 Beleving
9,6 Begeleiding
9,8 Prijs/kwaliteit

Cabin in the Woods - Escape room

Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Cabin in the Woods bij Escape World heeft mijn toch wel hoge verwachtingen overtroffen! De aankleding en sfeer was helemaal goed, ogenschijnlijk gezellig, maar ook creapy. De puzzels staken heel goed in elkaar, met verrassende wendingen en uitkomsten.

Door: Annelies

Escape Room Casino Mortale - Spannende Escape beleving

Wauw wat een gave escape room!

Wat een gave ervaring hebben wij gehad! En dit smaakt naar meer!
We hebben deze escape room een maand geleden geboekt, en een paar dagen voor af kregen we opeens een SMSje, en het spel begon!
Over alles is na gedacht van af dat je op de loctie komt maar ook de gastvrouw is helemaal in haar rol, en die is spannend! En dan ga je eindelijk de kamer in en wat daar allemaal gebeurt... Dat moeten jullie zelf maar gaan beleven, wij hebben een erg leuke avond gehad!

Door: Nathalie

Escape Rooms en Pub Quiz in Zandvoort

Super mooi gemaakt, echt een beleving!!

Wij hebben de Gold Mine gedaan maar komen zeker terug voor de andere kamers.

Door: Rein

Escape the classroom, the bar óf mars!

Gaaf, Ik heb Mars gedaan. Je waant je echt in de ruimte

Leuk uitje om te doen met je collega's. Daarna nog even wat gedronken om na te praten. We hebben het erg naar ons zin gehad. Was niet makkelijk!

Door: Marieke

Escape Rooms en Pub Quiz in Zandvoort

Gaaf!

Hele toffe escape room, super personeel! Zeker een aanrader.

Door: Roy

5 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Aanrader!

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit het leukste is wat ik ooit gedaan heb! We hebben inmiddels alle vier de kamers van escape challenge gespeeld en kunnen niet wachten tot ze een nieuwe gaan bouwen. Wat een beleving! Niet twijfelen, gaan!!!

Door: Geert

5 Unieke escape rooms van wereldniveau!

De beste van Nederland

Wij doen met een vast clubje escape rooms door het hele land. Er zijn grote verschillen. Soms komen we bijna huilend naar buiten zo slecht zijn sommige escape rooms in ons land. Gelukkig was dat bij de Escape Challenge niet het geval. We willen niet te veel verklappen, daarom is het lastig om te zeggen wat deze escape room dan zo goed maakt, maar eigenlijk is het antwoord: ALLES! Van het begin tot het eind is alles zo perfect uitgewerkt, alle details, de spanning, de opbouw, prachtige decors, de muziek, de effecten. Gewoon echt geen woorden voor. Als je maar 1 escape room gaat doen in je leven, zorg dan dat het in Delft of Zoetermeer is, want die behoren echt tot de absolute top!!

Door: Jacco

5 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Heel bijzonder

Toegegeven, ik had er nog nooit van gehoord toen we met ons bedrijfsuitje naar deze escape room gingen, dus ik wist ook niet wat ik moest verwachten. Wat een ontzettend leuke groepsactiviteit, echt heel bijzonder. Je valt van de ene verbazing in de andere en dat uur vliegt voorbij. Wij hebben er nog dagen over nagepraat en we komen zeker ook naar de nieuwe escape rooms in Zoetermeer.

Door: Victor

5 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Een echte aanrader!

Wij zijn met ons gezin naar de escape challenge in Delft gegaan, vader, moeder, dochter van 25 en twee zoons van 30 en 32. Met dit clubje hebben we ook andere escape rooms gedaan, maar die in Delft is echt nergens mee te vergelijken. Bijna een heel nieuw soort categorie. Zo gaaf, zo mooi gemaakt. De puzzels waren pittig, maar goed te doen en de aankleding was ronduit briljant. Als je een escape room wilt gaan doen, ga dan naar deze, want beter vind je ze niet in Nederland!

Door: Petra

5 Unieke escape rooms van wereldniveau!

Heel erg leuk!

Echt een uniek uitje. De spanning wordt opgebouwd vanaf het moment dat je over de drempel stapt. Gieren van het lachen en gillen van angst, je beleeft het allemaal! Nergens mee te vergelijken en zo goed uitgevoerd. Wij komen zeker terug voor de andere kamer!

Door: Moniek
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01