starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Escape Room op unieke locatie in Zwolle

Wat ga je doen

Wie heeft er niet over nagedacht na het kijken van een bloedstollende actiefilm. Je bent gedesoriënteerd en bevindt je in een onbekende kamer. Om eruit te komen heb je slechts enkele minuten.

Dit spannende gevoel kan je beleven in de nieuwe Zwolse experience The Great Escape. Kies uit een van de 3 uitdagende escape room waarin het oplossen van bloedstollende braingames en vraagstukken de enigste hoop zijn voor jou en je team om te ontsnappen uit deze spannende ruimtes.

The Great Escape heeft 3 escape rooms en is het ideale uitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vrienden uitje of personeelsfeest.

The Prison Cell is enkel voor de echte die hards. In deze levensechte gevangenis gaat het er keihard aan toe. Wie hier vast komt te zitten, hoeft er niet op te rekenen de gevangenis in levende lijven te kunnen verlaten. Uitbreken is dan ook de enige optie.

The Mailroom is het mysterieuze prive domein van Jacobus Post. Deze hoofdpostbode hield immers niet van bezoek. Om deze reden maakte hij een plek waar niemand ooit uit zou kunnen komen.

The Experiment speelt zich af in een psychiatrische inrichting. Je hebt jezelf opgegeven voor een Experiment en neemt je vrienden mee voor steun. Op het eerste gezicht lijkt er niets mis te zijn, maar al snel kom je er achter dat er iets goed fout zit. Deze escape room is de nieuwste sensatie van The Great Escape, duurt 75 minuten, er word gewerkt met acteurs en er zitten heel veel vette interactieve elementen in.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01