tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Escape Room op unieke locatie in Zwolle

Omschrijving

Wie heeft er niet over nagedacht na het kijken van een bloedstollende actiefilm. Je bent gedesoriënteerd en bevindt je in een onbekende kamer. Om eruit te komen heb je slechts enkele minuten.

Dit spannende gevoel kan je beleven in de nieuwe Zwolse experience The Great Escape. Kies uit een van de 3 uitdagende escape room waarin het oplossen van bloedstollende braingames en vraagstukken de enigste hoop zijn voor jou en je team om te ontsnappen uit deze spannende ruimtes.

The Great Escape heeft 3 escape rooms en is het ideale uitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vrienden uitje of personeelsfeest.

The Prison Cell is enkel voor de echte die hards. In deze levensechte gevangenis gaat het er keihard aan toe. Wie hier vast komt te zitten, hoeft er niet op te rekenen de gevangenis in levende lijven te kunnen verlaten. Uitbreken is dan ook de enige optie.

The Mailroom is het mysterieuze prive domein van Jacobus Post. Deze hoofdpostbode hield immers niet van bezoek. Om deze reden maakte hij een plek waar niemand ooit uit zou kunnen komen.

The Experiment speelt zich af in een psychiatrische inrichting. Je hebt jezelf opgegeven voor een Experiment en neemt je vrienden mee voor steun. Op het eerste gezicht lijkt er niets mis te zijn, maar al snel kom je er achter dat er iets goed fout zit. Deze escape room is de nieuwste sensatie van The Great Escape, duurt 75 minuten, er word gewerkt met acteurs en er zitten heel veel vette interactieve elementen in.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
2 tot 19 personen
Vanaf 1 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01