tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Escape Room op locatie - De Maffia Gijzeling

Wat ga je doen?

Wij bouwen iedere gewenste ruimte om tot een spannende en enerverende Escape Room. En dat op locatie naar keuze! De Escape Room is speciaal ontwikkeld voor grotere groepen en ideaal te gebruiken voor teambuilding. Zijn jullie klaar voor de Italiaanse Maffia? Ciao Amici!

Can you Escape out of your own Room?

Wij bouwen jullie eigen gekozen ruimte om tot een heuse Escape Room. Je kunt dan denken aan een kantoorruimte, klaslokaal, kantine en woonkamer. Alles is mogelijk!

In de gekozen ruimte worden jullie ‘gegijzeld’ door een lid van de Italiaanse Maffia. Na een geluidsfragment zal de Escape Room van start gaan. Jullie zullen aan 1.000.000 euro losgeld moeten komen om vrijgelaten te worden. Deze kunnen jullie alleen vinden door middel van een goede samenwerking. De Escape Room bevat namelijk kluisjes, puzzels, Escape games, morsecodes en nog veel meer. Gaat het jullie lukken om binnen de gestelde tijd te ontsnappen? Buona fortuna! Oftewel: veel succes! 

  • Mogelijk op iedere locatie in Nederland
  • Vernieuwde Escape puzzels, attributen en Escape Room acteurs
  • Geschikt voor iedere groepsgrootte en ieder gezelschap

Wij kunnen meerdere Escape Rooms op locatie naar keuze opbouwen. Hierdoor werken meerdere teams toe naar een heuse Escape. Ideaal voor het wedstrijdelement. Denk jij met jouw collega’s, vrienden of familie eerder te ontsnappen dan andere teams?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
1,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,6 uit 8 beoordelingen

9,8 Beleving
9,5 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

Door: Anne

Super georganiseerd, top bedrijf!

Dit was mijn 3e escape room die ik heb gespeeld. Dit was zeker de beste tot nu toe. Onze eigen kantine werd omgebouwd tot escape room. Voor alle collega's was het een verassing. De puzzels waren ingewikkeld maar wel leuk om op te lossen. De overvaller was goed in zijn rol tijdens de escape room wat de sfeer leuk maakte. Iedereen binnen het bedrijf heeft volgens mij een zeer geslaagde middag gehad en het gaat nog vaak over de escape room! Complimenten aan het bedrijf voor de goede en snelle service!

Door: Ron
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01