tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Escape Room op Eigen Locatie - Italiaanse Maffiagijzeling

Omschrijving

Ciao Amici! Wij bouwen iedere ruimte om tot een spectaculaire escape room. Deze escape room is speciaal ontwikkeld voor groepen vanaf 8 personen en is ideaal te gebruiken als teambuildingsactiviteit.

Wij bouwen jullie eigen gekozen ruimte om tot een heuse escape room. Wij bouwen wekelijks kantoren, klaslokalen, kantines en woonkamers om tot escape rooms. Alles is mogelijk!

Can you escape out of your own room?

In de door jullie gekozen ruimte worden jullie ‘gegijzeld’ door een lid van de Italiaanse Maffia. Jullie blijken in het hol van een van de kopstukken van de Italiaanse Maffia beland te zijn. Na een geluidsfragment zal de escape room van start gaan. Jullie zullen aan 1.000.000 euro losgeld moeten komen om vrijgelaten te worden. Deze kunnen jullie alleen vinden door middel van een goede samenwerking. Deze escape room bevat namelijk kluisjes, puzzels, escape games, morsecodes en nog veel meer. Gaat het jullie lukken om binnen de tijd te ontsnappen uit deze escape room? Buona fortuna! Oftewel, veel succes!

Wij kunnen zoveel escape rooms opbouwen als jullie wensen. Hierdoor kunnen er meerdere teams tegelijk spelen, wat een wedstrijdelement met zich meebrengt. Wie lukt het om als eerste aan 1.000.000 euro losgeld te komen?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
1,5 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 9,6 uit 8 beoordelingen

9,8 Beleving
9,5 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

Door: Anne

Super georganiseerd, top bedrijf!

Dit was mijn 3e escape room die ik heb gespeeld. Dit was zeker de beste tot nu toe. Onze eigen kantine werd omgebouwd tot escape room. Voor alle collega's was het een verassing. De puzzels waren ingewikkeld maar wel leuk om op te lossen. De overvaller was goed in zijn rol tijdens de escape room wat de sfeer leuk maakte. Iedereen binnen het bedrijf heeft volgens mij een zeer geslaagde middag gehad en het gaat nog vaak over de escape room! Complimenten aan het bedrijf voor de goede en snelle service!

Door: Ron
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01