tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross kids euro label load home whatsapp
Escape Room kinderfeestjes

Een escape room speciaal voor kids

Escape Room voor Kids! - Een origineel kinderfeestje

Op zoek naar een verrassend kinderfeestje? Dan is een Escape feestje misschien wel wat voor je! De kinderen gaan puzzelen, zoeken, speuren en samenwerken om het raadsel op te lossen en de deur of de kist te openen!

Het is de bedoeling dat de kinderen een raadsel oplossen om zo de sleutel van de deur of kist te bemachtigen en uit de ruimte te ontsnappen of juist de kist te openen.

Kinderen houden van speuren, puzzelen en creatief bezig zijn. Met een Escaperoom feestje worden alle zintuigen op scherp gezet en komen ze samen tot de oplossing. Een origineel kinderfeestje waar ze het nog lang over zullen hebben.

Filter 14 kinderfeestjes
Weergave:

Er zijn 14 kinderfeestjes gevonden

Tonen
€ 17,50 per kind
4 tot 6 kinderen
Amsterdam
Korte omschrijving

Ben je binnenkort jarig en op zoek naar leuke ideeën voor je kinderfeestje in Amsterdam? Ben jij 9 jaar of ouder? Zijn al je vriendjes en vriendinnetjes ook 9 jaar en ouder? Dan hebben wij een geweldig escape room kinderfeestje voor je!

Tonen
€ 17,50 per kinderfeestje
2 tot 12 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Je eigen escape game thuis organiseren tijdens een kinderfeestje of gewoon een vrije middag kan heel gemakkelijk met deze spannende escape game. De escape game kan overal gespeeld worden, zonder internet. Je hebt slechts één ruimte nodig per groep/team en een aantal voorwerpen die iedereen wel in huis heeft.

Tonen

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 7 beoordelingen
Vanaf € 15,- per kind
2 tot 25 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind? Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Tonen
Vanaf € 17,50 per kind
2 tot 18 kinderen
Amsterdam
Korte omschrijving

Een escape room spelen is een perfect idee voor een kinderfeestje (vanaf 9 jaar). De kinderen werken samen, zijn actief met elkaar bezig en hebben daarna nog veel om over na te praten! Onze Tijdmachine en Mindcrime Escape Rooms zijn speciaal geschikt voor kinderen én we hebben een eigen ruimte waar je je feestje kunt vieren.

Tonen
€ 17,50 per kind
4 tot 6 kinderen
Hoofddorp
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje in Hoofddorp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kinderen met een minimale leeftijd van 9 jaar hebben bij ons de tijd van hun leven. Onze escaperooms in Hoofddorp zijn niet eng, maar wel prachtig aangekleed en met een leuk verhaal voor kinderen. Dankzij onze betrokken begeleiding wordt dit voor de vriendjes en vriendinnetjes van je kind, het leukste kinderfeestje ooit!

Tonen
€ 16,95 per kind
6 tot 9 kinderen
Houten
Korte omschrijving

Jullie zijn beland in een helse plek. De gevangenis! De bewakers zijn niet te vertrouwen, behalve bewaker Senna! Het schijnt dat bandiet Linke Leo uit deze gevangenis is ontsnapt. Lukt dit ook?

Tonen

Escape avonturen kinderfeestjes thuis

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 69,95 per pakket
4 tot 50 kinderen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Los een escape (room) avontuur op tijdens je kinderfeestje! Een spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar. De kinderen bekijken een filmpje en belanden zo in een avontuur dat opgelost moet worden voordat er iets echt mis gaat. Het kan thuis of op een zelf gekozen locatie plaatsvinden, binnen of buiten.

Tonen
€ 24,50 per kind
2 tot 30 kinderen
Utrecht
Korte omschrijving

Moet jouw kinderfeestje niet alleen stoer maar ook heel spannend zijn? Kom dan Prison Island spelen bij ons in Utrecht! Samen in groepjes van drie tot vier personen gaan jullie verschillende opdrachten oplossen. Wist jij dat er wel 38 cellen met opdrachten zijn? Jullie krijgen 1 uur de tijd om deze zo snel mogelijk op te lossen en om te ontsnappen uit de gevangenis! Als jullie eenmaal ontsnapt zijn krijgen jullie allemaal een diploma, super stoer!

Tonen
€ 24,95 per kind
6 tot 12 kinderen
Voorst
Korte omschrijving

Opeens sta je met je vrienden en vriendinnen in de Jungle, moet je een bom onschadelijk maken of vechten tegen Rusland. Dat is nog eens echt een stoer tienerfeest! De moeilijkheidsgraad kan worden aangepast, zodat kinderen van verschillende leeftijden kunnen komen ontsnappen uit de escape rooms. We hebben een kamer vanaf 10 jaar en 2 kamers vanaf 12 jaar.

Tonen
€ 82,50 per kinderfeestje
3 tot 12 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Op het oog is het een rommeltje in de kamer, maar u weet beter. Hier wordt nagedacht, worden aantekeningen gemaakt, opdrachten uitgevoerd en worden oplossingen gevonden. De tijd vliegt. Normaal een goed teken, maar nu even niet!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01