tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Escape Room aan tafel – Hét leukste dinerspel van Nederland

Wat ga je doen?

Speel een indrukkende escape room aan tafel als dinerspel. Zo kiezen jullie voor zowel (ont)spanning als gezelligheid. Je speelt de escape room voor, tijdens of na het diner. De keuze is volledig aan jullie. En uiteraard op de door jullie gekozen locatie!

Uitdagende Escape puzzels en raadsels

In groepen van ongeveer 5 á 6 personen gaan jullie aan de slag met uitdagende escape games en puzzels. Hierbij nemen jullie het op tegen andere groepen in de ruimte. Los alle puzzels het snelste op en sleep de winst naar binnen. 

Na een korte introductie nemen jullie plaats aan tafel. Terwijl de spanning stijgt, gaan jullie op zoek naar de juiste antwoorden en oplossingen. . Welk team weet als eerste de escape room op te lossen?

  • Teambuilding, communicatie en sensatie.
  • Samenwerking is de sleutel.
  • Geschikt voor ieder gezelschap.

Laat jullie hersenen maar kraken!

Teambuilding staat garant bij dit uitje, waarbij de hersenen ongetwijfeld gekraakt zullen worden! Los raadsels op, achterhaal codes en ontcijfer puzzels terwijl jullie samenwerken om uiteindelijk als eerste klaar te zijn. Niet alleen erg gezellig, maar ook heel erg uitdagend en zenuwslopend op een goede manier!

Het is mogelijk om de escape room aan tafel te combineren met een lunch, diner of borrel. Zo heb je bijvoorbeeld bij een diner de mogelijkheid om de escape room te spelen voor, tijdens én na het diner. Geef gerust jullie wensen en voorkeuren door. Jullie kiezen de locatie, wij komen naar jullie toe. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01