tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head load location arrow search persons euro home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer escape rooms en games
Escape room

Ontsnap uit een van deze zenuwslopende escape rooms

Kraak de codes en ontsnap op tijd uit de escape room

Stel je voor. Je zit in een kamer en de deur gaat achter je op slot. De enige manier om te ontsnappen is door het oplossen van puzzels en mysterieuze raadsels en het vinden van verborgen aanwijzingen. Welkom in de escape room! Heb je een algemene vraag over escape rooms? Het antwoord op de meestgestelde vragen vind je hier.

Lees verder

In andere landen zijn de escape rooms al een tijd erg populair, maar ook in Nederland komen er steeds meer. Ze zijn er in met de meest uiteenlopende thema’s, maar ze hebben gemeen dat het een razende race tegen de klok is. Samenwerken is essentieel in deze ontsnappingspoging. Er zijn ook online escape rooms en escape rooms voor thuis, en die zijn nog even spannend.

Omdat je te werk gaat in een team, is dit spel perfect voor een teambuilding, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of gewoon voor met een stel vrienden. Hebben jouw vrienden, collega's of familieleden stalen zenuwen? De spanning loopt hoog op, want de tijd tikt door en niets is wat het lijkt! Volbrengen jullie de missie binnen het uur?

Weergave:
Mugshot van een gevangene in een escaperoom Tonen
€ 69,- tot € 89,- per persoon
1 tot 130 personen
Doetinchem
Bekijk uitje
Tonen
€ 70,- tot € 130,- per kamer
2 tot 6 personen
Hoofddorp
Bekijk uitje
Een gangpad van een oude trein Tonen
€ 22,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 6 personen
Amsterdam
Bekijk uitje
Een witte kamer met tekeningen op de muur van interieur Tonen
€ 19,50 tot € 27,50 per persoon
6 tot 12 personen
Amsterdam
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01