tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite load location arrow search arrow head persons euro home pictures2 flame whatsapp
Meer escape rooms en games
Escape room

Ontsnap uit een van deze zenuwslopende escape rooms

Op zoek naar een spannend en uitdagend avontuur? Ontdek onze uitgebreide selectie van escape rooms! Elke escape room heeft zijn eigen unieke thema en verhaallijn, waarbij je samen met je team op zoek gaat naar aanwijzingen en puzzels oplost om te ontsnappen binnen een beperkte tijd. Bekijk ons aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden!

Weet jij binnen de tijd uit de Escape Room te ontsnappen?

De kamers zijn gevuld met mysteries, puzzels en codes die je moet oplossen om te kunnen ontsnappen. Dit alles in een decor dat je meeneemt naar een andere wereld. Escape rooms bieden een unieke ervaring vol spanning en avontuur die je niet snel zult vergeten. Veel mensen vinden escape rooms dan ook erg leuk. Het is een ervaring waarbij je je creativiteit en probleemoplossend vermogen kunt testen!

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Escape rooms zijn geschikt voor iedereen die van een uitdaging en avontuur houdt. Als je last hebt van claustrofobie zijn de meeste escape rooms niet aan te raden. Je zit namelijk vaak in een gesloten ruimte die niet altijd even ruim is. Er zijn echter verschillende soorten escape rooms en sommige zijn ruimer dan de andere. Daarnaast kun je altijd vroegtijdig een kamer verlaten als jij je niet op je gemak voelt. Vraag indien nodig voorafgaand aan je bezoek meer informatie aan over de kamer.

Deze activiteit wordt veel geboekt voor: vriendenuitjes, familiedagen en teamuitjes

5 veel gestelde vragen over escape rooms:

 1. Zijn escape rooms eng?
  De meeste escape rooms zijn niet eng maar wel spannend. Dit hangt af van het gekozen thema van de kamer. Als je kiest voor een thema zoals moord, misdaad of horror kunnen sommige onderdelen van het spel wel degelijk als eng worden ervaren. Liever een wat minder spannende escape room? Geen zorgen, er zijn voldoende opties die uitdagend maar niet eng zijn. Lees voor het boeken goed de beschrijving van de kamer of vraag vrijblijvend informatie aan om de juiste keuze te maken.
 2. Hoe lang duurt een escape room?
  Bij de meeste escape rooms heb je 60 minuten om de kamer uit te komen. Sommige escape rooms wijken hier vanaf en duren korter of langer. De aangegeven tijd per kamer geeft aan hoeveel tijd je maximaal hebt om te ontsnappen. Zijn jullie super goed in het kraken van de puzzels en codes? Dan duurt de activiteit korter. Als het jullie niet lukt om in de maximale tijd te ontsnappen dan wordt de kamer voor jullie geopend en horen jullie welke stappen nog doorlopen hadden moeten worden. Bij de meeste kamers krijg je hints om jullie binnen de tijd de kamer uit te helpen.
 3. Zijn escape rooms ook geschikt voor kinderen?
  Wij raden de meeste kamers aan voor kinderen vanaf een leeftijd van 12 jaar, zij kunnen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan het spannende escape avontuur. Vraag indien van toepassing van te voren na wat de minimum leeftijd is van de kamer. Zo weet je zeker dat het geschikt is voor iedereen binnen je gezelschap.
 4. Kun je een escape room meerdere keren spelen?
  Nee, elke kamer is ontworpen om maar één keer te worden gespeeld.
 5. Hoe moeilijk is een escape room?
  De moeilijkheidsgraad van een escape room kan sterk variëren. Sommige kamers zijn ontworpen om uitdagend te zijn en het kan veel tijd en inspanning vergen om de puzzels op te lossen en te ontsnappen. Andere kamers zijn ontworpen om gemakkelijker te zijn en zijn geschikt voor mensen die nieuw zijn in escape rooms of die gewoon op zoek zijn naar een leuke en uitdagende activiteit zonder te veel stress. Bovendien zijn de spellen ontworpen om verschillende kwaliteiten van de deelnemers te testen. Zolang je het leuk vindt om puzzels en raadsels op te lossen komt het helemaal goed. Vind je een puzzel of raadsel lastig? Dan weet vast iemand anders binnen je groep er wel raad mee. Werk samen en zet de talenten binnen je team goed in!

Escape rooms zijn de perfecte activiteit om je teamwork, probleemoplossend vermogen en creativiteit op de proef te stellen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw onvergetelijke escape room-ervaring en maak je klaar voor een spannend avontuur!

Weergave:
23 escape rooms
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 6 beoordelingen

7 Unieke escape rooms van wereldniveau!

€ 25,- tot € 60,- per persoon
2 tot 6 personen
Delft, Zoetermeer, Vlaardingen
Bekijk uitje
Tonen
€ 12,50 tot € 50,- per persoon
2 tot 8 personen
Tholen
Bekijk uitje
Tonen
€ 17,- tot € 35,- per persoon
2 tot 20 personen
Leiden
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01