Escape room nederland
Ontsnappen jullie in 60 minuten?

Zoek een activiteit

Kraak de codes en ontsnap op tijd uit de Escaperoom

Stel je voor. Je zit in een kamer en de deur gaat achter je op slot. De enige manier om te ontsnappen is door het oplossen van puzzels en mysterieuze raadsels en het vinden van verborgen aanwijzingen. Welkom in de Escaperoom!

In andere landen zijn de Escape Rooms al een tijd erg populair, maar ook in Nederland komen er steeds meer. Ze zijn er in met de meest uiteenlopende thema’s maar ze hebben gemeen dat het een razende race tegen de klok is. Samenwerken is essentieel in deze ontsnappingspoging.

Omdat je te werk gaat in een team, is dit spel perfect voor teambuilding, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of gewoon met een stel vrienden. Hebben jouw vrienden, collega's of familieleden stalen zenuwen? De spanning loopt hoog op, want de tijd tikt door en niets is wat het lijkt! Volbrengen jullie de missie binnen het uur?

Bekijk hier onder de 50 beste escape rooms van Nederland!

Vanaf € 12,50 per persoon
6 tot 80 personen
Ben je klaar voor een avontuur vol actie en spanning in de buitenlucht? Speel dan deze spannende escape into nature met je vrienden of collega’s en achtervolg een groep zware criminelen die van alles te verliezen hebben.
€ 18,00 tot € 35,00 per persoon
2 tot 8 personen per kamer
Kun jij goed out-of-the-box denken? Onderneem samen met je vrienden deze spannende ontsnappingspoging. Na het betreden van een van onze escape rooms valt de deur achter je in het slot. In de kamers bevinden zich puzzels en zijn diverse aanwijzingen verstopt. Het doel is om alle mysteries in de kamers op te lossen en te ontsnappen uit de kamer.
€ 21,50 tot € 39,50 per persoon
Vanaf 2 personen
De standplaats is het strand van Wijk aan Zee, maar op locatie is ook mogelijk, met een minimum van 4 draaiuren
Scheikundeleraar, Walter de Wit, zit diep in de problemen. Gedreven door geldproblemen gaat hij drugs maken. Walter gebruikt een oud pakjes bezorg auto als mobiel drugslab. Als zowel de politie als de criminelen hem op het spoor komen, laat hij zijn drugslab achter.
Vanaf € 18,00 per persoon
2 tot 6 personen
Ontdek de spannende wereld van escape rooms! Laat je met je vrienden, familie of collega's in de speciale thematische kamer opsluiten en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen. Dit gaat natuurlijk niet zomaar.. jullie moeten hiervoor goed samenwerken en logisch nadenken. Probeer binnen 60 minuten alle puzzels en raadsels op te lossen en ontcijfer de geheime code.
Vanaf € 84,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Kies voor dit action pack als je je wilt vermaken met lekker actief quad rijden, driften net als in een actiefilm en een hersen krakende escaperoom.
€ 17,50 tot € 27,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Speel nu de bloedstollende Room Escape Challenge op elke gewenste locatie in Nederland. We nemen jullie mee in de wereld van het real-life gamen. Tijdens dit spel zullen de teams moeten samenwerken terwijl de tijd weg tikt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, mind games, puzzels oplossen, overleggen, keuzes maken zijn die de revue passeren.
Vanaf € 47,50 per persoon
10 tot 450 personen
Escape Room XL is de grootste Escape Room van Nederland. Het programma bestaat uit 13 verschillende afgravingen, opdrachten en geheime kamers en is daarmee perfect geschikt voor bedrijfsuitjes en grote groepen! Onder begeleiding van een persoonlijke gids onderneemt uw gezelschap in verschillende teams het complete programma, waarbij iedereen continu actief bezig blijft. Niemand hoeft dus te wachten!
Vanaf € 15,00 per persoon
2 tot 6 personen
In deze escape room, waar de geesten van Harrie & Toon helaas nog steeds geen rust vinden, probeer je samen met je lotgenoten de sleutel te vinden om jezelf te bevrijden uit de oude jenever stokerij. Wees slim, werk samen, want je hebt maar 1 uur om hier weg te komen. De legende verteld dat Harrie & Toon hier nooit zijn weggekomen....dat hun geesten jou in de gaten houden of misschien wel erger.....Blijft jou geest helder onder deze druk? Dan zal het je wellicht wel lukken.
€ 50,00 tot € 65,00 per persoon
5 tot 24 personen
Vergeet paintball, lasergame of airsoft... Dit is H.E.L. Shooter, dé real-life gaming ervaring van Nederland waarin je als special forces member een onbekende situatie moet oplossen. Je wordt ondergedompeld in een filmische ervaring waarin jij de hoofdrolspeler bent. In H.E.L. wordt jouw team maximaal uitgedaagd, getest en onder druk gezet. Alles om je te dwingen om samen te werken en tot de beste oplossing te komen. Je kunt niet op pauze drukken, je moet handelen, NU!
€ 250,00 per game
Maximaal 20 personen
Wij hebben geen room maar een heuse house! Begin vorige eeuw verdween de vader van Cornelis, de jachtopziener van het landgoed. Hij liet Cor achter met een raadselachtig mysterie wat, ook na zijn dood in 1993, onopgelost bleef.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties