tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Escape Online - El Dorado The City of Gold

Omschrijving

El Dorado, de stad van goud.. een mythe of toch gebaseerd op waarheid? Ontdek het in onze nieuwste Online Escape Room: El Dorado The City of Gold. Een spannende Online ervaring met een mysterieus verhaal. Ontvang online en offline een mysterieuze raadsels om op te lossen. Leuk voor een avond met vrienden of als activiteit met het hele gezin. Print alle offline benodigdheden uit en knip waar nodig de puzzels uit. Start je laptop op en ontrafel het raadsel rondom de verdwijning van Professor Brown.

Professor Brown, die naam komt je bekend voor, maar wie was hij ook al weer? Hij vertelde je vroeger over de verre reizen die hij maakte en wat hij daar allemaal ontdekte. Van de notaris ontvang je een bericht dat hij al twee maanden vermist wordt en omdat jij de enige erfgenaam bent ontvang jij zijn testament. Van de Notaris ontvang je de spullen van Professor Brown, waarmee jij zijn reis naar Colombia voort kan zetten, eindbestemming: El Dorado! Ho, wacht? El Dorado? De stad van goud? Bestaat dit echt? Ontdek het in onze online Escape Room El Dorado!

Een online belevenis van een echte Escape Room, met offline attributen. Zo is iedereen uit je vriendengroep of gezin bezig met het oplossen van deze spannende online Escape Room. Speel je met je bedrijf? Dan bieden wij ook de optie de Escape Room geheel online te spelen, zo kunnen teams vanuit hun eigen huis met elkaar spelen. Ben je met een groot gezelschap en speel je in meerdere teams, dan zorgen wij voor een ranglijst zodat je de strijd aan kan gaan met je collega’s.

De printversie van de Escape Room is € 19,95 en de digitalte versie is € 39,00.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 2 personen
Ongeveer 1,5 uur
Online
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01