starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Escape Online - El Dorado The City of Gold

Wat ga je doen

El Dorado, de stad van goud.. een mythe of toch gebaseerd op waarheid? Ontdek het in onze nieuwste Online Escape Room: El Dorado The City of Gold. Een spannende Online ervaring met een mysterieus verhaal. Ontvang online en offline een mysterieuze raadsels om op te lossen. Leuk voor een avond met vrienden of als activiteit met het hele gezin. Print alle offline benodigdheden uit en knip waar nodig de puzzels uit. Start je laptop op en ontrafel het raadsel rondom de verdwijning van Professor Brown.

Professor Brown, die naam komt je bekend voor, maar wie was hij ook al weer? Hij vertelde je vroeger over de verre reizen die hij maakte en wat hij daar allemaal ontdekte. Van de notaris ontvang je een bericht dat hij al twee maanden vermist wordt en omdat jij de enige erfgenaam bent ontvang jij zijn testament. Van de Notaris ontvang je de spullen van Professor Brown, waarmee jij zijn reis naar Colombia voort kan zetten, eindbestemming: El Dorado! Ho, wacht? El Dorado? De stad van goud? Bestaat dit echt? Ontdek het in onze online Escape Room El Dorado!

Een online belevenis van een echte Escape Room, met offline attributen. Zo is iedereen uit je vriendengroep of gezin bezig met het oplossen van deze spannende online Escape Room. Speel je met je bedrijf? Dan bieden wij ook de optie de Escape Room geheel online te spelen, zo kunnen teams vanuit hun eigen huis met elkaar spelen. Ben je met een groot gezelschap en speel je in meerdere teams, dan zorgen wij voor een ranglijst zodat je de strijd aan kan gaan met je collega’s.

De printversie van de Escape Room is € 19,95 en de digitalte versie is € 39,00.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01