tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Escape Game Thuis editie

Omschrijving

Een spannende en unieke middag of avond beleven? En dat gewoon bij jou thuis? Dat kan! Speciaal voor gezinnen, families en vrienden bieden wij deze Escape game aan! Met een grote koffer ga je vandaag de strijd aan! In de koffer zitten kluisjes en meerdere opdrachten. Weet jij binnen de tijd de hack onschadelijk te maken? Durf jij het aan?

Na aflevering van de koffer ga je van start. Op de koffer zit een cijferslot. We starten met een introductie filmpje waarin je uitleg krijgt over de game. Steeds kom je een klein stapje verder en achterhaal je alle opdrachten en vragen. Het is tijd om te puzzelen! Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je aanwijzingen ontvangen. Uiteraard wel in ruil voor een tegenprestatie. De klok tikt door. Breken de zenuwen jou en je gezelschap al uit?

De koffer zal worden bezorgd op de dag tussen één en drie uur in de middag. We zetten de koffer voor de deur en houden daarbij afstand conform de RIVM richtlijnen. De dag erna komen wij de spulletjes weer ophalen. Dit zal in de ochtend plaatsvinden. De Game is te spelen voor zowel kinderen als ouderen. Er is hierbij wel begeleiding voor kinderen van de ouder nodig. Dus ben je op zoek naar een spannende en leuke invulling van de middag of avond? Zoek dan niet verder! Bestel je koffer en ga de strijd aan.

Zelf te verzorgen:
Eigen laptop, IPad of Smartphone (waarop het filmpje afspeelt met instructie, klok en website waarop men de code kan invullen).

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 39,95 per persoon (incl. BTW)
2 tot 10 personen
2 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01