tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Escape Game thuis editie

Wat ga je doen?

Een spannende en unieke middag of avond beleven? En dat gewoon bij je thuis of op het bedrijf? Dat kan! Speciaal voor bedrijven, families en vrienden bieden wij deze unieke Escape Game aan! Je ontvangt een koffer vol opdrachten, sloten en kluizen waar je samen met jouw gezelschap doorheen moeten zien te komen. Weet je 'de hack' binnen 90 minuten tijd onschadelijk te maken? En heb je een uitmuntende tijd neergezet? Dan kom je wellicht terecht in onze 'Hall of Fame!'

Een spannende en zenuwslopende game! Dat is deze escape game thuis editie. Voor u een grote koffer met cijferslot. Start het online filmpje waarbij u uitleg krijgt over het te bereiken doel waarna de tijd begint te lopen. Open het slot waarna de koffer open gaat en u in de koffer verschillende kluizen, documenten en andere benodigdheden gaat vinden om (hopelijk) stapje voor stapje verder te komen. Een zaklamp, touw van verschillende lengtes, een mini-kluisje, een pak kaarten en vele andere attributen. Vanaf nu is het echt puzzelen geblazen en probeert u alles om de verschillende codes te ontrafelen. Out of the box denken is zeker van toepassing! Loop u vast? Dan ontvangt u een aanwijzing maar volgt er ook een straf. Ondertussen ziet u de centrale klok aflopen. Begint u de tijdsdruk te voelen of heeft u stalen zenuwen?!

Deze koffer is af te halen bij ons kantoor in Hoorn. Geschikt voor personen vanaf 16 jaar. Voor kinderen is er een speciale kinderversie beschikbaar.

Zelf te verzorgen:
Eigen laptop, IPad of Smartphone (waarop het filmpje afspeelt met instructie, klok en website waarop men de code kan invullen).

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 80,- per box (incl. BTW)
2 tot 6 personen
2 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?