tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Escape Game Deadline Hoorn

Omschrijving

Durf jij de strijd aan? Kun je codes ontcijferen, kluizen kraken en de opdrachten voltooien? Dan is deze Escape Game Deadline versie echt iets voor jou! Samen met je team ga je strijden tegen het andere team. Wie weet binnen de tijd de opdrachten te vervullen? Een spannende en zenuwslopende game aan tafel!

Zodra iedereen plaats heeft genomen, ontvangen jullie als team een koffer met slot erop. Op het scherm in de zaal staan enkele aanwijzingen. Maar wat te doen? Neem samen een kijkje in de koffer en er komt van alles tevoorschijn. Touwen, een kluisje, kaarten, een lamp en een IPad. Puzzel uit wat de bedoeling is en ontrafel de codes! Maar dat alles met een flinke tijdsdruk! Want de klok loopt af. Ben je al zenuwachtig aan het worden?

Deze game is een combinatie van samenwerking, oud en nieuwe technieken maar ook teambuilding! Vorm een team en alleen dan zullen jullie achter de code komen. Weet je de tijd op tijd te stoppen? We eindigen met een centrale prijsuitreiking waarna we de grote winnaars bekend maken.

Deze game is te combineren met een lunch, borrel of diner vooraf of na afloop. Tevens is dit uitje naast Hoorn, ook in andere steden in Noord-Holland te spelen. Denk daarbij aan Alkmaar, Purmerend, Enkhuizen, Medemblik, Amsterdam, Volendam, Den Helder en Haarlem. Wil je meer informatie over deze spannende Deadline activiteit? Neem dan snel contact met ons op.

Prijs:
10 t/m 14 personen: € 44,17 p.p.
15 t/m 21 personen: € 41,75 p.p.
22 t/m 28 personen: € 39,33 p.p.
29 t/m 35 personen: € 36,91 p.p.
36 t/m 42 personen: € 34,49 p.p.
Bij 43 personen of meer prijzen op aanvraag!

Prijzen kunnen variëren voor de verschillende steden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
10 tot 60 personen
2 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01