starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Escape Game Deadline Hoorn

Wat ga je doen

Durf jij de strijd aan? Kun je codes ontcijferen, kluizen kraken en de opdrachten voltooien? Dan is deze Escape Game Deadline versie echt iets voor jou! Samen met je team ga je strijden tegen het andere team. Wie weet binnen de tijd de opdrachten te vervullen? Een spannende en zenuwslopende game aan tafel!

Zodra iedereen plaats heeft genomen, ontvangen jullie als team een koffer met slot erop. Op het scherm in de zaal staan enkele aanwijzingen. Maar wat te doen? Neem samen een kijkje in de koffer en er komt van alles tevoorschijn. Touwen, een kluisje, kaarten, een lamp en een IPad. Puzzel uit wat de bedoeling is en ontrafel de codes! Maar dat alles met een flinke tijdsdruk! Want de klok loopt af. Ben je al zenuwachtig aan het worden?

Deze game is een combinatie van samenwerking, oud en nieuwe technieken maar ook teambuilding! Vorm een team en alleen dan zullen jullie achter de code komen. Weet je de tijd op tijd te stoppen? We eindigen met een centrale prijsuitreiking waarna we de grote winnaars bekend maken.

Deze game is te combineren met een lunch, borrel of diner vooraf of na afloop. Tevens is dit uitje naast Hoorn, ook in andere steden in Noord-Holland te spelen. Denk daarbij aan Alkmaar, Purmerend, Enkhuizen, Medemblik, Amsterdam, Volendam, Den Helder en Den-Helder. Wil je meer informatie over deze spannende Deadline activiteit? Neem dan snel contact met ons op.

Prijs

10 t/m 14 personen: € 44,17 p.p.
15 t/m 21 personen: € 41,75 p.p.
22 t/m 28 personen: € 39,33 p.p.
29 t/m 35 personen: € 36,91 p.p.
36 t/m 42 personen: € 34,49 p.p.
Bij 43 personen of meer prijzen op aanvraag!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01