tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Escape Game bij Watergoed in Valburg tussen Arnhem en Nijmegen

Omschrijving

Strijdt samen met verschillende teams in een spannend spel. Samenwerking, alertheid, creativiteit en vindingrijkheid zijn noodzakelijk voor het voltooien van het spel en meer punten binnen te halen dan de teams waartegen je strijdt! Je gaat op pad met een tablet en een koffer met daarin een diversiteit aan spullen. De speciale app leidt je over onze volledige locatie waar diverse digitale kluizen gekraakt moeten worden.

Het kraken van de code kan alleen wanneer je je in de buurt van de kluis bevindt. Eenmaal geopend is er geen weg terug, de opdracht verschijnt in beeld en de tijd begint te lopen. Opdrachten bestaan uit: puzzels, foto-opdrachten en doordenkers. Kraak de code, je hebt slechts 1 poging. Bij het kraken van een kluis ontvang je een digitaal bedrag op je bankrekening.

Bepaal zelf de route welke je volgt voor het kraken van kluizen maar zorg dat je op tijd weer terug bent om je buit veilig te stellen.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 51,78 per persoon
Vanaf 12 personen
Ongeveer 2.5 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01