tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Ervaar de toekomst van sport met Hado in Venlo

Omschrijving

Al enige tijd razend populair in Japan en nu voor het eerst ook in Nederland! Ervaar als een van de eersten de toekomst van sport met Hado!

Hado is ‘s werelds eerste techno sport en combineert sport en gaming. Een Augmented Reality headset stelt spelers in staat virtuele energieballen (Hadoken) op elkaar af te vuren. Je zit niet aan kabels of controllers vast waardoor je vrij kan bewegen over het speelveld. Zie het als een vorm van trefbal maar dan deels digitaal en zonder de blauwe plekken achteraf. Hoewel de regels eenvoudig zijn, is de offensieve en defensieve strategie oneindig. Actief en gewoon enorm leuk voor jouw uitje met vrienden, collega’s, familie, zakenrelaties of als kinderfeest.

Je speelt Hado in teams van 3 tegen 3 spelers. Kies je voor blauw of rood? Een potje duurt 80 seconden. Het team dat de meeste K.O.’s scoort wint! Hado…Fight!

Ga de strijd aan in de eerste Hado arena in Venlo. Een unieke en sportieve activiteit voor jouw vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje of vriendenweekend. Boek een Hado class en maak kennis met de verschillende spelvarianten onder begeleiding van een instructeur. Maak je bezoek compleet met een competitie en speel voor de winst!

Er zijn koude drankjes verkrijgbaar. Je zult ze nodig hebben.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,- tot € 27,- per persoon (incl. BTW)
6 tot 50 personen
Vanaf 1 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Deze activiteit is Maandag niet te boeken
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?