tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer erotische uitjes
Erotische workshop

Ondeugende workshops met een spannend tintje en heel veel lol

Oh la la een beetje ondeugend: erotische workshop

Voor degenen onder jullie die op zoek zijn naar een ondeugende workshop, een beetje stout, een beetje anders, maar vooral heel erg leuk. En geef nu maar eerlijk toe, dat willen jullie eigenlijk allemaal. Lees dus snel meer over het gevarieerde aanbod van erotische workshops en doe je best om je rode oortjes te verbergen.

Lees verder

Voor een spannend vrijgezellenfeest of een heel anders vriendinnenuitje kun je eens creatief aan de slag met piemels pimpen of piemels boetseren. Ook eetbare chocolade varianten van dit lichaamsdeel zijn heerlijk om te maken en te eten.

Combineer erotiek met lichaamsbeweging en er is een scala aan erotische dansworkshops zoals chairdancing, burlesque dansen, twerken, moulin rouge dansen of paaldansen.

Welke erotische workshop je ook kiest, de begeleiders zorgen er voor dat alles goed verloopt en dat iedereen zich goed voelt. Een beetje uit je comfort zone is leuk, giechelen mag, maar het gaat vooral om het plezier dat jullie samen hebben en het zelfvertrouwen dat je krijgt.

 

Weergave:
Tonen
€ 13,- tot € 25,- per persoon
3 tot 15 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01