tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer erotische uitjes
Erotisch diner

Laat je verleiden door de lekkerste hapjes tijdens een ondeugend diner

Erotisch dineren - Een sensuele beleving

Geniet van een onvergetelijke ervaring met onze erotische diners, perfect voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen en andere speciale gelegenheden. Duik in de wereld van sensualiteit en opwinding terwijl je geniet van heerlijk eten en verleidelijke entertainment.

Striptease

Sluit je vrijgezellendag af met een hoogtepunt door te kiezen voor onze striptease na het diner. In een sfeervol restaurant geniet je van een heerlijke maaltijd, waarna een verleidelijke striptease act de avond tot een onvergetelijk einde brengt. Laat een mannelijke of vrouwelijke stripper de bruid of bruidegom verrassen en zorg voor een avond vol plezier en opwinding.

Erotische dinnergame

Beleef een diner vol ondeugende verrassingen. In een sfeervolle privézaal geniet je van een diner met tussendoor spannende quizvragen en erotisch getinte opdrachten. Geniet van een avond vol lachen, lekker eten en sensuele spelletjes. Dit is een complete ervaring waardoor je vrijgezellenfeest een onvergetelijke belevenis wordt!

Weergave:
2 erotische diners
Tonen
Vanaf € 79,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 65,- per persoon
Vanaf 8 personen
Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Delft, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Breda, Den Bosch
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01