starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Elektrische Step Rijden in Dieden

Wat ga je doen

Steppen zonder dat je een goede conditie nodig hebt. Op de E-step Kickbike hoef je alleen maar gas te geven en je gaat al als de brandweer en dat zonder dat je het geluid van een motor hoort.

De E-steps zijn fluisterstil dus onderweg lekker bijkletsen is geen probleem. De sportieve E-steps rijden ongeveer 24km per uur. Een mooie snelheid om te genieten van de prachtige omgeving. Er liggen diverse routes voor je klaar waaruit je kunt kiezen. Liever je eigen rondje rijden mag natuurlijk ook.

Vertrekpunt van de E-Steps is Dieden (bij Ravenstein). Een prachtig natuurgebied omringd door dijken. De route's brengen je langs verschillende vestingsdorpjes met de nodige terrassen. Het is ook mogelijk om step rijden te combineren met een GPS tocht. Op de locatie in Dieden zijn ook veel andere activiteiten te doen. Vraag om een programma voorstel!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01