starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Elektrisch motorcrossen voor kinderen bij electrocross!

Wat ga je doen

Vanaf zaterdag 13 maart weer geopend!

Het vetste kinderfeestje óóit geven, wie wil dat nou niet?! Leef je samen met je vriendjes uit op onze binnen- of buitentrack, onder begeleiding van profs. Uiteraard met een échte crosshelm op én een stoer pak aan! Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat jullie allemaal met een grijns van oor tot oor de motor afstappen?

Ouders, sit back and relax: electrocross is veilig! Als ouders wil je niets liever dan je kind een fantastisch feestje bezorgen. Maar zo’n groep kids onder je hoede is best een verantwoordelijkheid. Dat begrijpen wij als geen ander, en daarom nemen we de veiligheid van de kinderen uiterst serieus. Dit is wat je kunt verwachten van een kinderfeest op het electrocrosspark:

  • Electrocross is gevestigd in Wanroij.
  • Electrocross feestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar.
  • Jullie worden ontvangen in de lounge, waar we alvast een korte uitleg geven over het programma.
  • De kinderen rijden op elektrische motoren die eenvoudig te bedienen zijn. Ze hoeven alleen gas te geven en te remmen.
  • Tussen de runs vindt een pauze plaats.
  • Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan op het electrocrosspark.
  • Gemiddeld zijn jullie in totaal 1,5 uur met de activiteit bezig, afhankelijk van het aantal runs die er gereden worden.

Het electrocrosspark is gelegen op een recreatiepark. Wanneer je een kinderfeestje bij ons boekt, mogen de kinderen gratis gebruikmaken van de binnen- en buitenspeeltuin. Daarnaast is het mogelijk om een hapje te eten. De kinderen kunnen kiezen uit frietjes + snack of poffertjes en onbeperkt ranja.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01