tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Geloof je ogen niet! - VR Escape Room op locatie

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar iets unieks wat gegarandeerd het leukste uitstapje zal zijn wat jouw medewerkers verdienen? Dat is eenvoudig te verzorgen. Onze naam verklaart het principe. Middels een box, gevuld met de benodigde VR techniek, komen wij langs en transformeren wij jouw kantine óf vergaderzaal om tot speelruimte. Ideaal voor teambuilding óf gewoon voor de fun. We hebben enkel een bepaalde afmeting nodig (6×6 vrije ruimte) en een stroompunt. 

Onze VR escaperooms geven een nieuwe dimensie aan escaperooms, waardoor jullie je op je eigen locatie in een compleet andere wereld wanen. De combinatie van de beste techniek met hoogwaardige software zorgt ervoor dat de werelden zich letterlijk voor jullie openen. Dit kan alleen door perfect samen te werken waardoor dit het ideale (bedrijfs)uitje is voor kleine én grote groepen!

Het leukste uitstapje verzorgen is een eenvoudig iets, althans voor ons. Nadat jij de stap hebt gezet om voor jouw medewerkers een unieke ervaring te bieden, gaan wij aan de slag met het verzorgen van het leukste uitstapje. Onze escape rooms, minigames en Fear Experience zullen het gesprek van de dag zijn en geven ieder dát waar hij naar zoekt. Wij zijn iets eerder dan jouw gewenste begintijd aanwezig, bouwen het speelveld op en zorgen dat alles gereed staat voor deze unieke ervaring. Onze operators zijn professioneel en zullen de nodige uitleg geven, zonder spoilers uiteraard! Na het opzetten van de VR bril staan jouw collega’s direct in de gewenste activiteit en kan het spel beginnen. Op deze wijze zal dit evenement zorgen voor teambuilding en is het daardoor geschikt voor personeelsfeesten en bedrijfsuitjes. 

Pakketten:

VR Experience
Maak een keuze uit ons breed scala aan escape rooms. Alles is mogelijk! Ideaal voor teamuitjes, personeelsfeesten óf vrienden weekenden. Geschikt als activiteit op locatie en bij ons in Weert. Een unieke, leuke ervaring geschikt voor iedereen.

VR Experience Extra
Ontsnap niet alleen uit de escape rooms maar daag je zelf uit je angst te overwinnen met onze Fear Experience. Durf jij over de plank te lopen en de sprong in het diepe te nemen? Geschikt als activiteit op locatie en bij ons in Weert. We zullen je aanmoedigen.

VR Experience Ultimate
Wil je echt alles ervaren wat wij op VR gebied te bieden hebben boek dan deze experience. We komen met onze escaperoom, onze minigames van Herozone en onze Fear experience. Geschikt als activiteit op locatie en bij ons in Weert.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 10 personen
1 uur
Binnen of buiten
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 12 jaar

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Geweldig

Een zeer goede zelfreflectie game! Je komt jezelf tegen je leert jezelf kennen en het is super fun!

Door: Janet

Een supergave beleving.

Een absolute aanrader voor mensen die van gave uitjes houden.

Door: Roy
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?