starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Een spannende zoektocht naar de schat van boer Frans

Wat ga je doen

Beleef je kinderfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes en ga een spannend schat zoek avontuur tegemoet in de bossen bij Eindhoven.

Jullie proberen steeds een stukje dichterbij de schat van Boer Frans te komen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan! Want sommige raadsels kunnen jullie op een behoorlijk dwaalspoor zetten.

Al zoekende vinden jullie wat te drinken en wat lekkers, maar ook naar het nodige gereedschap zullen jullie op zoek moeten, wat niet geheel onbelangrijk zal zijn. Lukt het jullie om alle raadsels goed op te lossen en uiteindelijk de schat te vinden?

Wij beschikken over diverse arrangementen en tevens zijn er volop mogelijkheden om de middag af te sluiten met een smikkelarrangement. Kortom een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier voor onze mogelijkheden.

Heb je interesse in dit feestje?

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01