tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Een onvergetelijke familiedag met collega's en kinderen - Activiteiten voor alle leeftijden

Wat ga je doen?

Er gaat niets boven de magie van een goed georganiseerde familiedag om waardering te tonen aan je toegewijde medewerkers. Het is een dag waarop de grenzen tussen werk en privé vervagen en plaatsmaken voor gedeelde ervaringen, lachsalvo's en verhalen die nog lang zullen nagalmen in de gangen van het kantoor.

Met onze ruime ervaring in het organiseren van bedrijfs-familiedagen, hebben we een scherp oog ontwikkeld voor wat werkt en wat niet. Wij geloven in co-creatie en willen graag samen met jou brainstormen. Ons doel? Het creëren van de perfecte familiedag die precies past bij de cultuur en behoeften van jouw bedrijf.

Bekijk hieronder onze populairste activiteiten tijdens een bedrijfsfamiliedag:

Sumo XL met sumo pakken voor alle leeftijden

Stap samen met uw kinderen de ring in en ga je collega's te lijf als echte Sumo worstelaars. We hebben schattige sumopakjes voor de allerkleinste maar ook grotere maten sumo pakken voor grotere kinderen en volwassenen. Sumo worstelen is 100% veilig, leuk om te doen maar ook hilarisch om naar te kijken!

Archery Tag XL

Betreed een spannend battle field met opblaasbare bunkers en legernetten. Met maskers en pijlen met schuimrubberen koppen proberen jullie de andere teams uit te schakelen. We hebben verschillende maten bogen, van groot tot klein, zodat iedereen kan meedoen! Een perfecte activiteit voor familieleden van alle leeftijden.

Creatieve workshops

We zetten grote bakken met gekleurde kralen neer met verschillende maten. Deelnemers kunnen een eigen bakje pakken en hiermee de gekleurde kralen uitkiezen (een grote hit bij kinderen!) met deze kralen kunnen ze een mooie armband of ketting maken, slippers of hun zelf gemaakte reuze dromenvanger versieren. Er staan potten met gekleurde veren op tafel, gekleurd lint en touw en allerlei leuke attributen waarmee ze een gave Ibiza hoed, piratenhoed, schatkist en meer kunnen versieren. Of je nu alleen bent of samen met je gezin, deze workshops zijn een feest voor iedereen. Dompel jezelf onder in een wereld van kleuren en creativiteit, en maak iets unieks dat je altijd zal herinneren aan deze speciale dag.

Al deze activiteiten zijn los te boeken of met elkaar te combineren. Wij komen graag bij u op locatie maar wij hebben zelf ook fantastische locaties door het hele land inclusief en exclusief horeca mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 25,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 30 personen
Ongeveer 1,5 uur
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland en Overijssel
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01