tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Een hilarische workshop naaktmodel schilderen

Wat ga je doen?

Jij wilt natuurlijk een onvergetelijk vrijgezellenfeestje? Een feest waar tijdens het 10 jarig huwelijksjubileum nog over wordt gesproken? Dan is naaktmodel schilderen een aanrader; ons meest geliefde workshop. De workshop is voor zowel mannen als vrouwen, want zowel een mannelijk als vrouwlijk model is mogelijk.

In eerste instantie denkt de vrijgezel dat het een normale dag wordt…tot plotseling een naaktmodel verschijnt. Je kan je vast wel voorstellen wat voor hilarische momenten dat zal opleveren. Nadat de lachbuien enigszins gedaald zijn kan het echte werk gaan beginnen!

Het is tijd om de grote vellen, houtskool en verschillende kleuren verf te pakken. Jullie gaan je uitleven en het gespierde en naakte lichaam natekenen…op een echt doek! Uiteraard zal er een ‘naaktschilderspecialist’ aanwezig zijn om jullie de fijne kneepjes van het vak te leren.

Aan het eind van de workshop mag iedereen zijn kunstwerk mee naar huis nemen. Een leuk aandenken van een te gekke vrijgezellendag.

Voor een vrouwelijk naaktmodel komt er een toeslag van 5 euro per persoon bij.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 40,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Goede workshop, duurde precies lang genoeg en leuk eindresultaat

Uiteindelijk na overleg gegaan voor de workshop naaktmodel tekenen. Deze is zeer vergelijkbaar met het schilderen, echter ga je na een aantal schetsen met potlood, aan de slag met pastelkrijt om je schilderij af te maken. Het model loopt zelf tussendoor rond om aanwijzingen te geven. Van te voren vroeg ik mij af of dit niet rommelig zou zijn, maar het werkte prima. Prettig model, met ruim voldoende kennis over modeltekenen om ons te begeleiden en daarnaast ook nog een leuk gevoel voor humor. Aanrader!

Door: Lynet
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01