tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Eigen single opnemen - Zeer exclusieve locatie

Wat ga je doen?

Altijd al eens als een echte artiest in een professionele opnamestudio willen staan? Pak dan nu je kans! Samen met je gezelschap neem je een CD op in een grote studio met professionele apparatuur. Jullie zullen verbluft staan van jullie eigen talenten en het eindresultaat.

Door samen muziek te maken kom je nader tot elkaar, en het eindproduct is daar een mooie herinnering aan. Jullie eigen single! Wees gerust, je zingt niet alleen, maar in groepen. Terwijl de ene groep opneemt, kan de andere live meekijken in de controlekamer. Kortom, een uniek bedrijfsuitje, vriendenuitje of een bijzondere invulling van je familiedag op een zeer exclusieve locatie.

Tijdens de workshop kunnen jullie tussendoor eventueel genieten van een hapje en een drankje. Ook is een lekkere BBQ na het opnemen zeker een mogelijkheid!

Ben je met een groep kleiner dan 30 personen? Kom dan naar onze andere locatie, die uitgebreid is ingezet voor The Voice of Holland.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 22,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 30 personen
2,5 tot 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01