starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Een echt stoer feestje- Vier je aan de klimwand in Dordrecht

Wat ga je doen

Vier je verjaardag op grote hoogte met een stoer en origineel kinderfeestje waarbij jullie met z’n allen gaan klimmen en klauteren.

Jullie gaan de klimmuren op onder begeleiding van de gecertificeerde kliminstructeurs die je eerst alles leren over het materiaal en de veiligheidsmaatregelen. Als iedereen zeker is van zijn zaak gaat het klimmen beginnen. Jullie kunnen tot wel 16 meter hoog klimmen, maar ook voor kinderen met hoogtevrees is er genoeg uitdaging dichter bij de grond.

Dit kinderfeestje is natuurlijk pas compleet met limonade en iets lekkers na afloop, wanneer er ook voldoende tijd is om de cadeautjes uit te pakken en de jarige nog eens extra in het zonnetje wordt gezet. Iedereen gaat naar huis met een welverdiend klimdiploma.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01