tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Een echt 30 Seconds kampioenschap met presentator - op elke locatie in Nederland

Wat ga je doen?

Ook zo gek op het bordspel 30 Seconds? Wie niet?! Dit intense, gezellige maar vooral hilarische uitje is een garantie voor een succes. Hier zal iedereen nog lang over napraten!
Wij organiseren al jaren door heel Nederland op locatie 30 Seconds Kampioenschappen met echte prijzen! Ben je op zoek naar een uitje die goed is voor de teambuilding, dan is dit de juiste keuze! Laat teams samenwerken op weg naar de titel "kampioen van jouw bedrijf"!

Je kan de teams zelf samenstellen maar ook wij kunnen dit doen! Een hoop gejuich, gegil en intens fanatisme gegarandeerd. Wij doen uiteraard vooraf de uitleg voor iedereen die het spel nooit eerder gespeeld heeft, binnen 1 minuut zit iedereen vol fanatisme mee te schreeuwen! Kan jij met jouw team het hele jaar zeggen dat jouw team kampioen was en die grote bokaal (met logo van het bedrijf) op jouw afdeling zetten?

Wij organiseren op elke locatie in Nederland een 30 Seconds kampioenschap. Wij verzorgen uiteraard alle benodigdheden en de avond wordt op een zeer leuke manier aan elkaar gepraat door een quizmaster. Ook de uitleg zal vooraf worden gegeven. Wij zullen ook de prijzen verzorgen. De top 3 krijgt een echte bokaal en er zijn zelfs prijzen voor het gezelligste maar ook voor het slechtste team! Ook zal de officiële kampioen nog met een hoofdprijs naar huis gaan naast de grote trofee! WIj hebben dit al tientallen keren met veel succes georganiseerd op tal van locatie voor tal van bedrijven. Het leuke element zit hem vooral in dat je elk kwartier tegen een ander team speelt (en zodoende dus tegen tal van collega's speelt).

Dit Nederlandse spel is uitermate geschikt voor teambuilding en is voor alle leeftijden leuk (vanaf 16 jaar).
Wij rekenen GEEN reiskosten door heel Nederland.
De tijden zijn volledig in overleg en de prijs is inclusief presentator, alle benodigdheden en bekers!

Bij grotere aantallen deelnemers is er korting mogelijk!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 14,95 per persoon (incl. BTW)
20 tot 200 personen
Ongeveer 2 uur
Binnen
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief quizmaster
  • Vanaf 16 jaar

Gemiddeld een 10,0 uit 22 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,9 Prijs/kwaliteit

Super

Geweldige ervaring, erg leuk gehad met collega's. Jeroen is erg enthousiast. Superleuk spel. Echt gelachen en gestreden voor de beker!

Door: Ilse

We hebben als team een hele gezellige avond hebben gehad!

Leuk idee voor een teambuilding of in ons geval een afscheidsavond. Alles was goed geregeld en zat goed in elkaar voor een ontspannen 30 seconds avond, inclusief prijsuitreiking met beker.

Door: HDC
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?