tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Een dag onbezorgd skutsje zeilen in Friesland!

Wat ga je doen?

Met dit dagarrangement zeilen ben je met een groep van 10.00 tot 17.00 onder de pannen. Heerlijk zeilen met zijn allen op het water als bedrijfsuitje of incentive betekent puur genieten en totale ontspanning, waaraan van alles toegevoegd kan worden.

Zoals de catering met een ontvangst, lunch, diner of barbecue, maar ook een extra overnachting in de skûtsje, hotel of pension kan worden geregeld. Wil je je eigen catering aan boord, ook dat is geen enkel probleem.

Actie, avontuur en ontspanning wisselen elkaar voortdurend af. Voor alle medewerkers een speciale en unieke ervaring met eventueel andere leuke activiteiten tussendoor behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor wat betreft het prijskaartje van dit basisarrangement zeilen met een groep en eventuele extra’s, kun je het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaand contactformulier.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 71,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
Ongeveer 6 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01