tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Culinair bedrijfsuitje op maat - Verbindend genieten in diverse Nederlandse steden

Wat ga je doen?

Wil je een uniek en interactief bedrijfsuitje dat de verbinding versterkt? Ontdek onze zakelijke culinaire tour op maat, waarbij je een stad naar keuze in Nederland verkent. Op een dag naar keuze wandelen jullie langs zes zorgvuldig geselecteerde restaurants, waar jullie kunnen genieten van perfect op elkaar afgestemde amuses en heerlijke wijnen.

Tijdens deze unieke ervaring krijgen jullie de kans om de culinaire hoogtepunten van de gekozen stad te ontdekken, terwijl je tegelijkertijd de band met collega's versterkt en ontspant in een informele setting. Elk restaurant biedt een unieke sfeer en culinaire verrassingen die jullie smaakpapillen zullen prikkelen.

Liever geen alcohol? Het is ook mogelijk om de tour met non-alcoholische dranken te wandelen. Ook met dieetwensen wordt rekening gehouden!

Optioneel: Om het bedrijfsuitje interactief en teamgericht te maken, bieden we ook een outdoor escape-tour aan naast de culinaire tour. Tijdens de outdoor escape worden jullie als team uitgedaagd om samen te werken, creatief te zijn en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om raadsels, codes en uitdagingen op te lossen. Terwijl jullie door de straten van de stad navigeren, zullen er op verschillende locaties interessante opdrachten zijn die jullie teamwerk en communicatie op de proef stellen.

De tour leidt jullie door de charmante straten van de stad naar keuze. Het programma is speciaal ontworpen om aan de behoeften van zakelijke groepen te voldoen, waardoor het de perfecte gelegenheid is om te teambuilden en relaties op te bouwen.

Maak van jullie bedrijfsuitje een onvergetelijk succes met onze zakelijke culinaire tour. Kies jullie favoriete stad en laat ons de rest organiseren. We zorgen voor de perfecte combinatie van culinaire verwennerij, uitstekende service en een vleugje lokale charme. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons een op maat gemaakt programma samenstellen dat aan al jullie wensen voldoet.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 75,70 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 30 personen
Ongeveer 5 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief 6 drankjes
  • Inclusief lunch
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01