starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Een Crimineel leuk uitje in Amsterdam!

Wat ga je doen

Een dagje door de ogen van een Amsterdamse agent! Tijdens dit bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of groepsuitje wordt de groep begeleidt door een oud-rechercheur van de Wallen. We starten met een rondleiding verzorgd door onze agent, die jarenlang in de buurt gewerkt heeft en zodoende allerlei bijzondere verhalen kan vertellen over de vele gebeurtenissen.

De wandeltour duurt ongeveer 2 uur en onderweg drinken we een drankje bij een bijzondere kroeg of bij het Baantjercafé. De agent-gids zal allerlei grappige anekdotes vertellen en spannende verhalen brengen tijdens de rondleiding.

Na deze crimineel leuke tour, kan de groep gaan genieten van een heerlijke rondvaart over de Amsterdamse grachten met een drankje. Bekijk de stad vanaf het water! Een prachtige vaartour van ongeveer een uur langs de hoogtepunten van de stad, en haar roemruchte verleden. De rondvaart eindigt in de buurt van een leuk restaurant waar ons CRIMI DINER zal plaatsvinden. Een Moordlustige Avond vol avontuur en plezier. De gasten krijgen allemaal een eigen ROL en onze acteurs spelen een theatraal spel gedurende het driegangen diner. Aan het einde van de avond wordt de “Moord” ontrafeld en het mysterie opgelost. Het Crimi Diner is erg leuk voor groepen, zowel voor bedrijven als families en vriendenclubs. Bij het Crimi Diner is een driegangenmenu inbegrepen op een leuke locatie in de buurt van Wallen & Warmoesstraat!

Alleen de drankjes zijn niet inbegrepen, verder is alles all-in verzorgd! Het arrangement is privé voor de eigen groep (zonder andere groepen).

Tijdsprogramma:

  • 14.00 uur – Start van de Crimi Tour
  • 16.00 uur – Rondvaart met drankje
  • 17.30 uur – Start van het Crimi Diner

Tijden zijn nog naar wens aan te passen

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01