homestarshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Beoordelingen Leuke en originele vriendenuitjes in Ede

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 450 beoordelingen

Getoonde beoordelingen 1 - 25 van 415

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het laagdrempelig, grappig en vooral leuk om op deze manier naar mijn ego te kijken.

De workshop de Hoofdbewoner vond ik leuk, laagdrempelig en vernieuwend (en misschien wel heel erg gewenst in deze tijd!) om met andere ogen naar je eigen ego te kijken. Wie zit er nou eigenlijk echt aan het stuur, op welke knopjes wordt er per ongeluk gedrukt en kunnen we ook anders reageren als we dit inzien? Reuze interessant. Erg ontwapenend om hier samen op speelse wijze in een workshop mee bezig te zijn. Smaakt naar meer.

maandag, 22 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede start om uit te proberen

Goede start om uit te proberen of mozaïek mijn nieuwe hobby is. Ik wil graag 3D gaan werken. Met het pakket krijg ik de techniek in de vingers. Leuk hoor.

zaterdag, 20 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf vrijgezellenfeest!

Op zaterdag hebben we een American Football clinic gehad van instructeurs Richard en Tim. Beide heren waren erg enthousiast,
en namen onze groep op sleeptouw. We waren met een vrijgezellengroep, bijdehandste groep ooit, maar iedereen
werd lekker afgemat en uitgedaagd.
Voor de vrijgezel wachtte er zelfs een mooi obstakel parcours aan het einde!
Het aanstekelijke enthousiasme, de professionaliteit van de instructeurs en het gemakkelijke contact tijdens het boeken,
maakt dit alles echt tot en succes! Zeker een aanrader om eens als uitje te doen.

woensdag, 10 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Creatief voor iedereen

Super leuke en creatieve workshop handlettering gevolgd bij Marjolein in Amersfoort. Gezellige sfeer en geweldig resultaat. Aanrader!!

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk ontspannen, creatief en gezellig!

Erg leuke workshop. Je kunt veel dingen kiezen om te maken en je hebt ook keus uit heel veel mozaieksteentjes. Ik heb het samen met mijn moeder gedaan. Ik kijk terug op een ontspannen, creatieve, gezellige middag. Echt een aanrader!

donderdag, 4 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een erg leuk spel!

Wij hebben dit spel gedaan voor ons teamuitje.
Het was een leuk spel en de begeleiding ging prima! Alle deelnemers deden enthousiast mee en waren erg positief over het uitje.
Zeker een aanrader!

maandag, 1 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend!?

Deze workshop inspireerd,verrast en geeft je een heldere kijk in je koppie!! Ik kan het anderen zeker aanraden om deze kennismaking aan te gaan!
Je bent verzekerd van een hele gezellige, leerzame avond!

zaterdag, 29 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzame, gezellig workshop op leuke locatie!

Super leuke, gezellige workshop waarin Marjolein veel uitlegt, laat oefenen en openstaat voor vragen. Het tuinhuisje in Baarn is een mooie locatie om even een avondje alles uit je handen te laten vallen en lekker creatief aan de slag te gaan! Een aanrader!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en gezellig spel voor jong en oud, super om te doen!

Gezelligheid, vrolijke spelbegeleider en leuke spelletjes! Moeilijker dan je denkt :) prijs in verhouding met het geheel iets aan de dure kant. Verder helemaal prima!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuke en gezellige avond met top begeleiding!

Een erg leuk spel om met een grotere groep te spelen. Er zat veel verschil in de rondes en de tijd vloog voorbij! Zeker een aanrader dus!!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg veel plezier gehad

Wij hebben dit met ons bedrijf gespeeld. Erg veel plezier gehad en een leuke begeleider.
De quiz wisselde leuk af, waardoor alle collega`s mee konden doen.

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspiratie, energie & inzicht!

Ron laat je kennismaken met jouw ‘hoofdbewoner.’ Dit doet hij op een leuke en luchtige manier. Ik heb een enorm leuke avond gehad. De workshop geeft inspiratie, energie en inzicht. Ik raad het anderen zeker aan om deze kennismaking aan te gaan!

maandag, 24 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke activiteit!

Je koop alleen de gipsen piemels en moet zelf de rest regelen. Maar iedereen vond het zo leuk om te doen. Was super geslaagd met een tafel vol piemels.


maandag, 24 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer tevreden

Fijne communicatie gehad, super snelle levering! Keurig verpakt!

donderdag, 20 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

vel gelachen, en veel ontdekt over mijzelf, vooral de oh Ja momenten zijn top!

Zeer goed! aanrader

donderdag, 20 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een superleuke quiz!

Is alles naar wens geweest? Ja!
Wat vonden jullie van het spel? Heel leuk en veelzijdig spel, door de verschillende soorten rondes en hoe interactief het is.
Hoe vonden jullie de presentatie van het spel? Ziet er super goed uit, het is leuk dat er veel (nostalgische ;)) filmpjes in zitten, muziekfragmenten, zwakste schakel spel.
Wat vonden jullie van de decoratie? Erg leuk en goed uitgevoerd, door alle posters, maar ook de aankleding op tafel en natuurlijk jouw Ali G pak ;)
Wat waren de reacties vanuit de groep nog? Ik heb alleen maar gehoord dat iedereen het erg leuk vond en het was ook te merken tijdens het spel dat iedereen het erg naar hun zin had. Sowieso past een quiz goed bij onze groep
Heb je eventueel feedbackpunten voor ons? Wellicht had de muziekronde vragen voor ons iets moeilijker gemogen, maar dat is ook een kwestie van smaak en samenstelling van de groep.

maandag, 17 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Waanzinnig leuk

We hebben afgelopen zaterdag het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus georganiseerd en gekozen voor deze partij voor het maken van een LIPDUB. communicatie vooraf was goed snel en duidelijk. de filmer op locatie was onwijs gemotiveerd en dacht goed mee. we hebben super gelachen en zijn zeer zeker blij met het eindresultaat. we zouden zeker nog een keer voor deze partij kiezen als we dit wederom zouden doen. goed toepasbaar voor diverse aangelegenheden ook leuk als team uitje of familie uitje.

maandag, 17 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel herkenbaar en tegelijkertijd verassend!

Leuk en leerzaam

zaterdag, 15 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit is zo’n super toffe ervaring, een die je bij blijft en je meeneemt.

Een heel herkenbaar verhaal, leuk en inter actief. Het is grappig, luchtig en zo herkenbaar. Dit is iets waar je wat van leert en wat je bijblijft zonder dat het zweverig wordt of zwaar is. Echt een aanrader voor een uitje met team of vrienden.
Een ervaring om niet te vergeten. Dank daarvoor.

woensdag, 5 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een hele mooie ervaring.

Ron weet de juiste balans te vinden en te behouden,met behulp van zijn humor, om iedereen iets verder te laten kijken.

zaterdag, 1 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Leuke quiz die natuurlijk in zijn geheel over New Kids gaat, is een perfect uitje om met je vriendengroep te doen!

maandag, 27 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

Super leuk uitje waar de puzzels nog uitdagender worden omdat je ze in een attractie moet doen, verder is alles goed geregeld en is de begeleiding erg aardig en behulpzaam. Bedankt voor dit leuke uitje!

maandag, 27 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een aanrader voor iedereen!

Dit spel is een aanrader voor ieder bedrijf/familie uitje, je speelt met meerdere teams tegen elkaar dus er zit ook competitie verband in. Elke puzzel in de kistjes is uitdagend en lastig maar dat maakt het spel heel erg leuk om te spelen! Dankjewel voor deze leuke middag.

maandag, 27 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zit goed in elkaar!

Door dat elk spelletje maar 1 minuut duurt heb je erg veel competitieve strijd in de groepjes, dit maakt het erg leuk. Afgeleid van het televisie programma waardoor het erg goed in elkaar zit! Bedankt voor het leuke uitje!

maandag, 27 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed puzzelen!

Erg leuk uitje waar je extreem moeilijke puzzels moet oplossen, mede dankzij de goede begeleiding en de hintkaarten in de kist is elke puzzel wel op te lossen. Twaalf puzzels waarvan de meeste erg goed in elkaar zitten. Top uitje!

maandag, 27 augustus 2018

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01