starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Leuke en originele vriendenuitjes in Ede

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 750 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 750

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De passie van Pepijn heeft mij bier meer doen waarderen en dan gaan ze stiekem nog wat beter smaken. (...)

Als je van (speciaal) bier houdt en je ook daadwerkelijk wilt weten wat je aan het drinken bent, ben je bij Brewtaste op de perfecte plek. Pepijn deelt zijn kennis op een duidelijke manier maar zorgt tevens voor een ongedwongen relaxte sfeer waar veel gelachen wordt. Toch ben je snel weer nieuwsgierig naar het volgende bier, want daar wordt je flink mee verrast. (...) Pepijn is zo'n persoon die de bieren en hun verhalen (...) achterna reist, waardoor je in aanraking komt met van die leuke verhalen en weetjes die het een leuke ervaring maken.

vrijdag, 21 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig en ontspannend.

Gisteravond heeft Reginald met zijn assistent de tweede Bob Ross schilderworkshop verzorgd bij de personeelsvereniging van het Radboud UMC en de Radboud Universiteit. Deze workshop is ook nu weer met heel veel enthousiasme ontvangen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd maar er is ook ruimte voor humor. Ga vooral zo door Reginald!!

vrijdag, 21 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super geweldige ervaring

Wij hebben dit uitje gedaan als teambuilding en training in het samenwerken.
Geweldige ervaring. Goed om uit de reactie van de schapen de eigenschappen van de medewerkers te zien. Heel leerzaam om hierna in een evaluatie deze eigenschappen te bespreken en te kijken of en hoe hier nog aan gewerkt moet worden.
Zeker een aanrader voor teams om hier mee aan de slag te gaan. Gezien de grote van onze groep hebben we ervoor gekozen om de groep in twee te delen en de groep die s'morgens met de schapen aan de gang gingen zijn s'middags met de boswachter gaan wandelen en andersom. Mooie combinatie met onder de middag een heerlijke lunch!!!!
Kortom we hebben een geweldige dag gehad.

vrijdag, 21 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring. Professionele begeleiding. Veel lol en veel geleerd over onze posities in ons team ;)

10

donderdag, 20 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg veel lol met onze internationale groep

Voor onze zeer internationale groep een mooi prikkelend ochtendprogramma! Een succes door de culturen heen.

donderdag, 20 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

The Game nu voor de tweede keer gedaan

The Game nu voor de tweede keer gedaan. Andere werkgever, andere collega’s en andere plaats.
Maar ik heb me net zo vermaakt als de eerste keer. Elke keer net zo spannend en vermakelijk.
Bedankt weer voor een geweldige organisatie ….en gelukkig hebben we de foto’s en film nog.

donderdag, 20 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg veel lol gehad tijdens de ontmoetingen met de acteurs buiten!

Intensief bezig gehouden door Neverrest! Erg veel lol gehad tijdens de ontmoetingen met de acteurs buiten!

woensdag, 19 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke belevenis!

Wij hebben als gezin het schapen drijven als een unieke, ludieke en originele activiteit ervaren. Heerlijk buiten in de natuur! Op een ongedwongen en humoristische wijze werden we uitgedaagd samen de schapen een parcours te laten afleggen. Samenwerking en communicatie (verbaal en non-verbaal!) waren hierbij van groot belang.

dinsdag, 18 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit was zo anders, maar ook zo leuk!

“de terugkoppeling achteraf is erg goed, heel knap hoe jullie dat zo snel en professioneel verzorgen”
“dus er zitten echt geen microfoons in de telefoon of de koffer?”
“jullie hadden dus ook Social Chaos vorig jaar georganiseerd? Dit was zo anders, maar ook zo leuk!”

dinsdag, 18 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassende en verfrissende combinatie van vermaak en inzicht in rollen binnen een team

Met een groep Engelstalige engineers aan een schapenworkshop deelgenomen. De grappen waren van te voren goed te voorspellen: een wollig middagje samen. Maar dat bleek toch anders, met leuke uitleg over de schapen en gezamenlijke oefeningen niet alleen veel geleerd over schapen. Maar zeker ook over ons team, hoe we samenwerken, wie welke rol pakt en wat voor indruk dat maakt. Nog regelmatig wordt er verwezen naar wat we deze middag hebben geleerd.

Een leuke en leerzame middag gehad, een aanrader!

dinsdag, 18 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wouter Bos: “Het zat echt heel goed in elkaar, van begin tot einde"

Wouter Bos: “Het zat echt heel goed in elkaar, van begin tot einde. Het blijkt maar weer hoe goed je mensen in de gaten kan houden zonder dat ze het doorhebben.”

maandag, 17 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mijn doel voor het teamuitje is zeer zeker ook behaald!

We hebben enorm genoten van het teamuitje, en er wordt nog veel over nagepraat. Ik heb van veel collega’s positieve reacties gehad, en de meesten vonden het het beste teamuitje ooit! Ik kijk zelf ook terug op een zeer geslaagde avond, en mijn doel voor het teamuitje is zeer zeker ook behaald.

maandag, 17 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat hebben jullie ons een fantastische dag bezorgd

Wat hebben jullie ons een fantastische dag bezorgd. Echt iedereen was razend enthousiast en de eerste positieve reacties druppelden al binnen in mijn mailbox.
Jullie hebben echt een bijdrage geleverd aan een ,pas nieuw gevormd, team welke samen moet gaan werken.
De eerste stappen zijn hiermee gezet en dit allemaal dankzij jullie. Complimenten aan de organisatie van deze dag en de waanzinnige manier hoe jullie dit hebben opgezet.

zondag, 16 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was weer heel goed.

Al ergens in 2002 of 2003 The Game gespeeld en nu na al die jaren weer gezocht naar jullie. Het was weer heel goed.

zaterdag, 15 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een succes!!!!

Gebruikt bij een vrijgezellenfeest. Met een groep waar de leeftijd varieerden van 3 jaar tot 71 jaar. Het was een succes!!!! :-)

zaterdag, 15 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Op een gegeven moment dachten we dat ze wel met 10 man aanwezig waren ?

Normaal gesproken is het erg lastig om voor ons kleine team iets leuk te organiseren. Met The Game van Neverrest is dit prima gelukt. Op een gegeven moment dachten we dat ze wel met 10 man aanwezig waren ?

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

de collega had gelijk: leukste uitje ooit!!

Via een collega van een andere afdeling die The Game al eens gespeeld had kwamen wij in contact met Neverrest. En de collega had gelijk: leukste uitje ooit!!

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor de tweede keer heb ik Neverrest ingeschakeld...

Voor de tweede keer heb ik Neverrest ingeschakeld om ons Summer Event met 270 personen tot een onvergetelijke ervaring te maken. En het is ze ook deze keer weer gelukt. Met een groot team hebben ze een geweldige dag neergezet. Het enthousiasme in de voorbereiding, het inventieve in het maatwerk en de professionaliteit op de dag zelf is niet onopgemerkt gebleven. Dank jullie wel, we hebben genoten!

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De collega’s hebben een zeer spannende en uitdagende dag ervaren met humor en een knipoog naar een stukje geschiedenis van de stad Alkmaar

Ontzettend prettig samen gewerkt. Kwam ten uiting vanaf het eerste contact wat we onderling hebben gehad. Indien er vragen/onduidelijkheden waren werd hier door het team van Neverrest adequaat op gereageerd. In de uitvoering niets dan lof. Ook hier was de communicatie en inzet van middelen (camerateam) zeer professioneel. De collega’s hebben een zeer spannende en uitdagende dag ervaren met humor en een knipoog naar een stukje geschiedenis van de stad Alkmaar. Indien je budget het toelaat als bedrijf zijnde is het absoluut “value for money”. Have fun, bedankt team Neverrest.

donderdag, 13 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Na “The Game” nu ook ervaring op mogen doen met Social Chaos

Na “The Game” nu ook ervaring op mogen doen met Social Chaos met de EyeOn collega’s. Verrassingen, leuke interacties, samenwerken, uitdagende puzzels en handig gebruik maken van je mogelijkheden onder tijdsdruk, creëert een mooie chaos waar we met veel plezier op terugkijken en nog lang over napraten. Bedankt voor deze ervaring!

woensdag, 12 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wil je een echt verrassend gaaf en uitdagende ervaring beleven…. PLAY THE GAME!!!

Vanaf de allereerste minuut van het bedrijfsuitje The Game was er verwarring en nieuwsgierigheid bij mijn collega’s… wat gaat er gebeuren, waarom staan we hier, waar blijven ze, en wie zijn ze…? “Jij zit vast ook in het complot, want je hebt het georganiseerd?”. Maar ik wist net zo weinig als de rest. Wat volgde was een prachtig spel met lastig leuke opdrachten, een alertheid op aanwijzingen, een op je hoede zijn voor mysterieuze personen, een verrassing op verbazing…. Van de eerste tot de laatste minuut werd er genoten. Als afsluiting was de film en de onthulling van allerlei voorvallen tijdens The Game, de kers op de taart: verbazing, verbijstering, veel lachen…. Ik ga ook daar niet teveel over onthullen, want het moet geheimzinnig, mysterieus en verrassend blijven. Als NEVERREST invloed op het weer heeft gehad, want ook dat weet je niet, dan zouden ze 4* krijgen. Het was immers regenachtig en koud vanaf halverwege het spel. Ondanks dat bleef iedereen fanatiek en enthousiast het spel spelen, dus daarom toch 5*. Wil je een echt verrassend gaaf en uitdagende ervaring beleven…. PLAY THE GAME!!!

woensdag, 12 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer gastvrij onthaal.

Een super locatie in landelijke omgeving.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We zijn zeer content over de wijze waarop jullie het event organiseren

“We zijn zeer content over de wijze waarop jullie het event organiseren, met name de presentatie vooraf, het meedenken voor o.a. de eindlocatie.
Event wordt ook onze medewerkers als persoonlijk ervaren door herkenningsact waarbij hun priveverhalen in de dag worden verwerkt. Dit raden wij aan om standaard op te nemen in het programma, want dat is toch echt een ontzettend leuke aanvulling! Zorgt voor extreme verwarring
De presentatie op de eindlocatie was hartstikke leuk, echt een climax waar je de hele middag naar toe werkt. Toppresentatie met alle ingehuurde personen erbij.
Een Bedrijfsuitje Groningen waar nog weken over gepraat is en nog steeds over gepraat wordt!”

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk, lekker buiten, goed georganiseerd!

Echt leuk om op zo'n andere manier eens in dit park te zijn. Met wedstrijdelement wat ook voor een leuke dynamiek zorgt.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische, we hebben ontzettend genoten!

THE GAME maakte ons bedrijfsweekend helemaal af, ondanks het slechte weer gaven alle collega’s aan een topdag in Maastricht gehad door dit spannend spel. Leuke opdrachten, maar de sms’jes en de Matrix-man maakte de paranoia compleet. Een unieke ervaring waarbij je wordt uitgedaagd en verrast. Maar we hebben ook ontzettend veel gelachen en er nog lang over nagepraat! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuk bedrijfsuitje Maastricht of activiteit in Limburg.

dinsdag, 11 juni 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01