starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Leuke en originele vriendenuitjes in Ede

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 574 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 574

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk team uitje gehad , goed georganiseerd.

Het contact met deze organisatie is perfect, ze reageren snel en houden goed contact. Het team uitje zelf was erg leuk, en ook dit is goed begeleid. Dank voor deze leuke ervaring.

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige avond en veel gelachen!

Leuke vragen! Presentatrice Claudia deed het ook hardstikke leuk.

vrijdag, 15 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend leuke en leerzame activiteit voor iedereen!

Lekker aan de slag in teamverband met het bouwen van je eigen zeepkist. Iedereen kan er aan meedoen, zowel creatief als actief. Dit alles onder kundige en enthousiaste begeleiding. Een echte aanrader!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke communicatie

We hebben The Maze afgelopen zaterdag met een vrienden groep van 9 personen in Gouda gespeeld en wat hebben we genoten! Super leuke opdrachten en goed in elkaar gezet, tijden niet zo gelachen!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij konden vragen aanleveren over de organisatie zelf.

Er werd goed ingespeeld op onze groep en de vragen die wij hadden aangeleverd.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe activiteit

We hebben super veel lol gehad. Dank aan Marcel en zijn team!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader voor iedereen die wel eens wat anders wil doen!

Dit was top.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een waanzinnige beleving voor zowel vrouw als man!

De zeepkistenrace is een aanrader voor ieder team! Een beleving waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. Bouwen, gokken, handelen, uitdagen, spelen, knutselen, omkopen, bondjes sluiten... En uiteraard racen.
Het was een te gekke middag!

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eindelijk weer eens iets leuks!!! Top

Aanrader. Eindelijk weer eens wat anders dan de doorsnee teambuildingsactiviteiten. Leuke begeleiding. Volgend jaar komen we weer. Groeten Rob

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben een super Leuke avond gehad!

De quiz werd gespeeld in een fantastisch mooie zaal en wij hadden ook een leuk diner. Met leuke fragmenten en vragen komt er wat leven en sfeer in de brouwerij.

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke reacties gehad!

Wij hebben een reuze,gezellige avond gehad. Roos is een zeer professionele en aardige vrouw.

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hardstikke leuk.

Wij hebben erg veel lol gehad dankzij de Andere Quiz.

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit met de collega's

Wij hebben onlangs met een groep van 30 collega's de Medieval Machines activiteit gedaan. Het was erg spannend en hebben veel gelachen. Uiteindelijk heb we de dag afgesloten met een borrel.

zaterdag, 9 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ons bedrijfsuitje kon niet meer stuk - wat een fantastische middag hebben wij gehad bij Dukino!

Onze medewerkers voelen zich niet snel geprikkeld. Maar het Aqua Experiment was de ultieme uitdaging! Door het maken van de 2 teams ontstond er al een wedstrijdelement waarbij er al een gezonde spanning ontstond. De drie verschillende activiteiten die we per team voor elkaar moesten boksen waarbij 'de eerste gereed' het eindsignaal was, gaf aanleiding tot een geweldig spannende middag met een fantastische finale met een prachtige apotheose toen het water vloeide!
Het team van Dukino heeft ons op een hele leuke manier gecoached en zelfs spontaan in het Engels te woord gestaan zonder dat dit vooraf was aangekondigd!
Wij kunnen zeggen dat dit teamuitje bij ons te boek gaat als één van de of misschien wel het beste uitje ever!!

vrijdag, 8 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super gezellige en leuke middag beleefd

Ik heb op een hele leuke manier mijn collega's op een andere manier leren kennen. Daarnaast is het samen sleutelen weer eens iets anders dan een dagje kantoor. Ik kan kan het iedereen aan raden om zelf eens de handen uit de mouwen te schudden onder begeleiding van een zeer gedreven team.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Karten supergaaf

Leuke baan en leuk personeel! Ik kan iedereen aanbevelen om hier te karten.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Met 90 man een toptijd gehad en iedereen zijn eigen mooie creatie mee naar huis als aandenken: geweldig!

Tijdens onze organisatiedag met 400 man was de workshop verf smijten veruit het meest populair. En terecht. Veel lol gehad, de begeleiding was top en het resultaat verrassend mooi!

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onze monteurs hebben een geweldige middag gehad, goede begeleiding, groep van 100 monteurs met een uitdagende activitiet.

zeer tevreden, aanrader als teamuitje.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vond het een leuke activiteit zowel voor jong als oud.

Top

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Orgineel, funny, buiten je comfort zone, team-building, onderhandelen, leuke begeleiding en gezellig!

Al met al een hele leuke middag gehad, zowel de dames als de heren hebben veel plezier gehad! Dank jullie wel Dukino!

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

De vragen worden net wat anders gesteld, vaak met een omweg en daardoor is het een andere quiz dan andere".

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit, die klopt van instructie tot prijsuitreiking

Onder bezielende leiding van Bas & Jeroen (dank aan Dukino Business Events !) en in de warme nazomer-zon, hebben we samen een spannende zeepkisten wedstrijd gespeeld.
Het was leuk om te zien hoe fanatiek, maar altijd met veel humor, de diverse teams tegen elkaar streden. Sommige teams deden dit iets eerlijker dan andere…. ;-)
Uiteindelijk won het team met de beste mix van spelinzet, creativiteit en snelheid.
Team 4: Proficiat met de behaalde overwinning !

Tijdens het afsluitende buffet konden de verhalen over de zeepkisten GP in alle geuren en kleuren nogmaals de revue passeren.
Het schijnt dat 1 collega er een nieuwe bijnaam aan over heeft gehouden……

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een ontzettend leuke en gezellige middag/avond gehad.

Elkaar uitdagen, samenwerken, competitie, lachen, het zat er allemaal in. Echt een aanrader!

dinsdag, 5 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Leuke activiteit met veel elementen.
Onze jongens voelden zich weer kind en herbeleefde hun kindertijd.
Ze hebben genoten van het maken van de zeepkist én vooral de wedstrijd daarmee.
Kortom een activiteit die leuk is voor jong en oud.

dinsdag, 5 februari 2019

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01