starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Leuke en originele vriendenuitjes in Ede

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 516 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 516

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leukste plek in de omgeving

Hele leuke activiteiten om te doen, erg naar mijn zin gehad bij de Voltage.
Het personeel was ook heel vriendelijk. Al met al een topdag gehad.

zondag, 9 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk gedaan!

Een hele creatieve quiz met diverse muziekstijlen. Vooral de foute ronde was erg leuk!

donderdag, 6 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Super gezellige quizavond gehad met de Andere Quiz tijdens onze personeelsavond!
Humor, gezelligheid en iedereen kon zijn bijdrage leveren. Voor een mooie prijs een top avond!

donderdag, 6 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitdagend

De opdrachten en hints waren uitdagend. Alles was erg creatief en leuk in elkaar gezet. Helaas is het ons niet gelukt om de drugs te vinden, ondanks de hulp van onze vriend Wimpie!!

woensdag, 5 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke manier om Antwerpen te ontdekken

Wij vonden het super leuk!

Misschien nog een verbeter punt, meer vragen over bekende gebouwen in Antwerpen.

maandag, 3 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel

Leuk spel! Wij hebben het in de stad gespeeld, dus ik kan niks zeggen over de aan tafel versie. Leuke begeleider gehad die ons goed ontving. Soms echter iets afwezig wanneer we in de stad bezig waren met het spel. Spel is leuk in elkaar gezet en we hebben hard gelachen!

zondag, 2 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

leuk

leuk maar zeer frusterend. zeker een uitdaging.

zaterdag, 1 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm leuke muziekquiz!

We hebben echt genoten van deze muziekquiz. De filmpjes waren heel leuk en het werd heel leuk gepresenteerd. Ook collega's die niet zo veel van muziek weten hebben een hele leuke avond gehad. Bedankt!

zaterdag, 1 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele leuke escape opdracht.

Hele leuke escape opdracht.

zaterdag, 1 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het een geweldig leuke activiteit. Heerlijk gelachen.

Het eten was geweldig en ook het spel was erg leuk georganiseerd.
Leuke variatie in opdrachten..
Kortom super!

vrijdag, 30 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een erg leuk uitje.

Laatst hadden wij hier ons bedrijfsuitje. We hebben in 10 teams 'zeepkisten' in elkaar gezet, afgesloten door een 'beauty contest' en een race. Alle kwaliteiten van iedereen kwamen op een leuke manier tot uiting; de creatieveling, de technicus, de enthousiasteling, de spelletjesfanaat, de onderhandelaar enz.; iedereen kon in zijn rol stappen en zichzelf van zijn beste kant laten zien. Het personeel was overigens ook erg vrolijk. Dat maakte de sfeer nog extra leuk.

donderdag, 29 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gave game

Leuke middag gehad complimenten hiervoor! We hebben dit gespeeld in het centrum van Uden en het was ook enorm gezellig om te doen. Wij begonnen toch niemand meer te vertrouwen, want iedereen kon de rat zijn in je team. Uiteindelijk toch goed gehad. De spelleiding deed ook zeker goed mee en was zelf ook enthousiast om dit spel te mogen begeleiden.

woensdag, 28 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

erg leuke en diverse opdrachten met een goede beleving

Erg leuke en diverse opdrachten met een goede beleving.

woensdag, 28 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Smaakt naar meer!

Leuke introductie in het werken met leer. Smaakt naar meer. Ellen geeft je de nodige vertrouwen om er er voor te gaan.

dinsdag, 27 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader!

Het wie is de rat spel in Nijmegen was geweldig. We hebben ontzettend veel gelachen en iedereen deed fanatiek mee. De begeleiding maakte het extra echt en we hebben nog dagen nagepraat.

woensdag, 21 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachen, Gieren, Brullen

Wat hebben wij gelachen om deze bingo show. Je krijgt precies wat ze je beloven. De twee bingo masters zijn ook enorm enthousiast en maken iedereen aan het lachen. Je ziet dat er veel aandacht besteeds is aan deze show.

woensdag, 21 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachen, Gieren, Brullen

Wat een toffe show was dit. De spelbegeleiding maakt er een groot feestje van. We hebben enorm met ze gelachen en het was een avond waar wij nog vaak over na praten. Het is zeker aan te raden om te spelen voor jong en oud!!

woensdag, 21 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Wij hebben De Andere Kerstquiz getest met een grote groep vrienden en hebben een enorm leuke avond gehad. De Andere Kerstquiz is net iets anders en daardoor leuker dan een standaard pubquiz. Leuke vragen in thema's met leuke grappige filmpjes.

woensdag, 21 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke chocolade. Erg leuk om te doen.

9 goed alles heel netjes en schoon.gastvrij. Lekker bonbons op tafel met een lekker kopje koffie. En je gaat met een mooi kunstwerk naar huis.

woensdag, 21 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In één woord GEWELDIG!

Leuke begeleiding. Zeer nette locatie en een heerlijke avond met drank en BBQ. ECHT een aanrader!

maandag, 19 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top middag

Sinds kort werk ik met andere collega's op een nieuwe afdeling. Om beter samen te kunnen werken hebben wij een virtual reality gedaan. Dankzij dit uitje hebben wij veel geleerd en ook nog veel plezier gehad tijdens het oplossen van puzzels samen.

donderdag, 15 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

heel leuk en intensief

Heel leuk & intensief.

donderdag, 15 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke ontspanning en leuke interactie met voor idereen herkenbaar gedrag!

Bij het afstemmen qua timing en soort toehoorders was alles Top! In de praktijk hadden we misschien nog iets preciezer moeten zijn. De humor is heerlijk en alles zeer ontspannend !

dinsdag, 13 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben enorm genoten: iedereen vond het fantastisch om te doen!

Ideale uitje voor een groep studenten, was wel een beetje aan de prijzige kant, maar het eindresultaat maakte alles goed! Emile en Thijs waren ontzettend enthousiast en alles mocht en kon. Top!

dinsdag, 13 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dag

Met de hele familie naar Walibi geweest. Om toch iets anders te doen dan alleen attracties in gaan. Hebben we gekozen voor dit spel, het was super leuk om te doen. Ook voor dit spel ga je veel attracties in maar ben je ook bezig met een leuk spel.

dinsdag, 13 november 2018

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01