tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Eco Workshop in Utrecht - Maak een duurzaam ecosysteem

Omschrijving

Ben je ook zo nieuwsgierig naar hoe je een gesloten Ecosysteem bouwt? In ons atelier in Utrecht leren we je alle details. Wat voor substraat moet je gebruiken? Wat is het nut van koolstof? Welke planten zijn geschikt en moet je het systeem nog water geven? Tevens wordt uitgebreid stil gestaan bij de werking van het ecosysteem.

We gebruiken een zeer mooie mix van tropische plantjes, varens en mossen. Tot slot voegen we micro organismen toe en begint jouw experiment in een afgesloten fles.

Leuk voor thuis of op kantoor. Het is bewezen dat mensen die zich omringen met groen zich prettiger voelen en beter presteren. Deze workshop is geschikt voor iedereen, geen groene vingers nodig!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 75,- per persoon (incl. BTW)
12 tot 40 personen
1,5 tot 2 uur
Binnen

Gemiddeld een 9,7 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,0 Prijs/kwaliteit

Geweldige workshop met prachtig eindproduct.

Als plantenliefhebber was deze workshop een kers op de taart. Twee maal heb ik deel mogen nemen aan de workshop en ik vond het een groot succes. Wim neemt je tijdens het maken van het ecosysteem mee in zijn verhalen over planten en over de opbouw van je systeem. Aan het einde neem je je ecosysteem mee om te laten pronken in huis. Wat wil je nog meer?!

Door: Anna

Heel leerzaam!

Vandaag een workshop gedaan. Heel leerzaam en een geweldig resultaat!
Ik ga het zeker nog een keer doen.

Door: Wieteke
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01