tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Workshop Boogschieten - Wordt een echte handboogschutter

Omschrijving

Ben jij de roemruchte strijder Wilhelm Tell? Hier kun je leren en laten zien dat jij net zo goed bent in boogschieten...of misschien zelfs beter! Na ontvangst en de uitleg w.b.t. techniek/houding en concentratie is het een hele kunst om de pijl in de roos te schieten. Vervolgens maken wij er met jouw groep een leuke competitie van met als slot een spannende, aparte, finaleronde.

Of je nou een bedrijfsuitje organiseert, met vrienden of vriendinnen bent, of de vrijgezel in een vrijgezellenfeest op de proef wilt stellen, het kan allemaal! Dit uitje valt ook te combineren met andere activiteiten. De tijdsduur is afhankelijk van het aantal personen. Het starttarief voor een groep van 10 personen is € 135,00. Elk daaropvolgende deelnemer kost € 8,50 p.p. Wij komen met onze zeer deskundige spelbegeleiding bij jou op locatie in heel Nederland.

Nieuwsgierig naar de workshop of wil je weten wat voor activiteiten we nog meer kunnen aanbieden in combinatie met deze? Vraag hieronder vrijblijvend naar de voorwaarden.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
Vanaf 10 personen
1,5 tot 2 uur
Buiten
Wij komen op locatie in Overijssel en Gelderland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01