tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

E-scooter verhuur - Op elke locatie in Nederland

Wat ga je doen?

Het huren van E-scooters om een mooie tour te maken is een leuke en groene activiteit. Op de E-scooter kan je in je eigen tempo de omgeving ontdekken en de plekken aandoen die jullie zelf graag willen zien en bezoeken. Om jullie kostbare tijd te besparen leveren wij de e-scooters op de gewenste locatie. Uiteraard halen wij deze ook weer op na afloop! Liever op een andere locatie de choppers op laten halen? Dat is geen enkel probleem voor ons.

Wij hebben een grote vloot aan E-choppers in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij elke groep voorzien van deze coole elektrische scooters.

Belangrijk om te weten is dat je een brommer, motor of auto rijbewijs nodig hebt om de E-choppers te besturen. Voor diegene die dit niet hebben beschikken wij over E-fatbikes (stoere elektrische fietsen) of reguliere elektrische fietsen. Hierdoor is er voor iedereen een oplossing.

Van alle voertuigen hebben wij grote aantallen in beheer en allen kunnen wij op elke gewenste locatie in Nederland en Belgie leveren en eventueel op een andere locatie weer ophalen. Hierdoor kun je een dagprogramma in elkaar zetten waarbij we de voertuigen op plek A leveren en weer op plek B ophalen. Ook is het mogelijk om de voertuigen voor een langere periode te huren.

Mochten jullie hulp nodig hebben om een dagvullend programma te verzorgen naast de verhuur van fietsen dan kunnen wij hier uiteraard ook mee helpen. Spellen, bustransfers en horecalocaties regelen is voor ons zo gedaan.

Laat ons gerust weten wat de wensen zijn en wij verzorgen het.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- tot € 65,- per persoon (incl. BTW)
12 tot 300 personen
Vanaf 3 uur
Wij bezorgen E-choppers op elke locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01