starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

E - Mountainbike avontuur voor iedereen

Wat ga je doen

Plan een sportief dagje met familie, vrienden of collega’s en maak een mooie tocht op een E-mountainbike door de prachtige natuur rondom de Kempische bossen bij Eersel.

Maak een mooie tocht al dan niet met trapondersteuning voor het beetje extra power. Er is de keuze uit drie verschillende tochten, allemaal inclusief gids: de E-RACE over smalle paden met veel snelheid en veel uitdaging, de E-TOUR over brede en smallere paden met stops waarbij verteld wordt over de natuur en de geschiedenis van het gebied en de E-RELAX waarbij je de mooiste plekjes van de Kempische bossen met een ervaren natuurgids ontdekt.

Voor aanvang is er uitleg met een drankje en een testrondje. Als extra optie kun je deze activiteit afsluiten bij een plaatselijke horecagelegenheid. Zij bieden voor iedereen een geschikte afsluiting van de dag, van kleine hapjes tot en met en heerlijk 3-gangendiner. Daarbij is het leuk om deze activiteit met één van onze andere outdoor activiteiten te combineren.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01