tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

E-fatbike huren door heel Nederland

Wat ga je doen?

Het outdoor uitje van dit jaar, het huren van een stoere E-fatbike! Deze robuuste fietsen zien er heftig uit, maar fietsen zeer soepel door middel van de elektrische ondersteuning. Je kan het bijna geen fietsen meer noemen zo soepel vlieg je over het asfalt. Met een snelheid van 25km per uur, en een accubereik tussen de 50 en 75 kilometer ben je verzekerd van uren lang plezier. En deze coole fietsen kunnen wij leveren en ophalen op elke gewenste locatie.

Dit uitje is geschikt als familie uitje, bedrijfsuitje, teamuitje of elk andere groepsuitje. Wij hebben een grote voorraad van deze fietsen in ons assortiment!

Vanaf 10 stuks is het mogelijk om de voertuigen geleverd te krijgen. Voor deze fietsen heb je geen rijbewijs nodig. Vanwege de hogere stang is het wel belangrijk dat je minimaal 1,55 meter groot bent.

Wij hebben een grote vloot aan E-fatbikes in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij elke groep voorzien van deze kwaliteits fietsen. Naast de E-fatbikes hebben wij de volgende soorten voertuigen in ons assortiment:

  • stadsfietsen 
  • elektrische fietsen
  • elektrische stoere fatbikes
  • E-choppers
  • E-fatbikes

Van alle voertuigen hebben wij grote aantallen in beheer en allen kunnen wij op elke gewenste locatie in Nederland en Belgie leveren en eventueel op een andere locatie weer ophalen. Hierdoor kun je een dagprogramma in elkaar zetten waarbij we de voertuigen op plek A leveren en weer op plek B ophalen. Ook is het mogelijk om de voertuigen voor een langere periode te huren.

Mochten jullie hulp nodig hebben om een dagvullend programma te verzorgen naast de verhuur van fietsen dan kunnen wij hier uiteraard ook mee helpen. Spellen, bustransfers en horecalocaties regelen is voor ons zo gedaan.

Geef ons jullie wensen aan en wij helpen jullie graag verder om er een overgetelijke dag van te maken!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- tot € 49,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
1 tot 8 uur
Wij bezorgen E-Fatbikes op elke locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01