tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

E-Chopper tocht op locatie in provincie Utrecht, Flevoland en Gelderland

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een gezellig uitje in de provincies Utrecht, Flevoland of Gelderland? Dan hebben wij precies wat je nodig hebt! Ontdek onze E-Choppertours tijdens jouw volgende bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of gezellige dag met je vrienden.

Of je nu een avontuurlijke rit wilt maken met vrienden of gewoon wilt genieten van het prachtige landschap, onze E-Choppers bieden de perfecte gelegenheid om de omgeving te ontdekken. Voor gezinnen hebben we E-Choppers waarop kinderen van 4 tot 15 jaar veilig kunnen meerijden. Heb je geen brommer- of autorijbewijs? Geen probleem! Kies in dat geval voor onze FatMax KickBikes. Deze elektrische steps bieden dezelfde snelheid als onze E-Choppers en zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Het is een geweldige manier om met de hele groep op pad te gaan en herinneringen te creëren die lang zullen blijven hangen.

Ook is het mogelijk om begeleid te worden door een gids, die je onderweg alles kan vertellen over de omgeving en de interessante bezienswaardigheden. We staan ruim op tijd op locatie, zodat we alle tijd hebben om jullie vertrouwd te maken met de E-Choppers. Je kunt zelf je route bepalen, maar we staan altijd klaar om je te adviseren en met je mee te denken. Na afloop halen we de voertuigen weer op, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wij regelen het allemaal, zodat jij je volledig kunt focussen op het plezier en de opwinding van de tour.

Wil je jouw tour combineren met andere activiteiten, zoals een bezoek aan een museum of een uitdagende puzzeltocht? Laat het ons weten en wij helpen je graag om een gepersonaliseerd programma samen te stellen dat aan al jullie wensen voldoet.

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur! Reserveer jouw E-Choppertour en creëer samen prachtige herinneringen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 34,50 per persoon (incl. BTW)
10 tot 150 personen
Vanaf 1 uur
Mogelijk op elke locatie in Flevoland, Gelderland en Utrecht
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01