Droneworkshop
Drone
Drone workshop
Leer vliegen met een drone

Zoek een activiteit

Vlieg mee met de nieuwste hype en leer een Drone vliegen

Dat drones steeds meer aan populariteit winnen is geen verrassing. Vliegen met een drone is dan ook een nieuwe hype, waarbij je het besturen van een onbemand vliegtuigje zelf kunt ervaren. Maar doe het snel want jij wilt toch ook een van de eerste zijn die dit heeft uitgeprobeerd?

Tijdens deze leuke en vooral unieke activiteit die mogelijk is op elke geschikte locatie in Nederland, leer je spelenderwijs om zelf dit nieuwe fenomeen te besturen. Je zult merken dat het een erg leuke ervaring is, iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen!

Vanaf € 29,95 per persoon
10 tot 120 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Altijd al eens met een drone willen vliegen? Of beter nog, met heel veel verschillende drones? Of misschien schiet jij er wel liever eentje uit de lucht. Het kan allemaal. Leer eerst de kneepjes van het dronevliegen, en ga dan aan de slag. Bouw een hindernissenparcours, een drone-voetbalveld, of maak je klaar om zoveel mogelijk ballonnen kapot te prikken. Race tegen elkaar, of breng met je drone een pakketje op zijn bestemming.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties