starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Drone workshop

Vlieg mee met de nieuwste hype en leer een drone vliegen

Leer vliegen met een drone tijdens deze leuke workshop

Dat drones steeds meer aan populariteit winnen is geen verrassing. Vliegen met een drone is dan ook een nieuwe hype, waarbij je het besturen van een onbemand vliegtuigje zelf kunt ervaren. Maar doe het snel want jij wilt toch ook een van de eerste zijn die dit heeft uitgeprobeerd?

Tijdens deze leuke en vooral unieke activiteit die mogelijk is op elke geschikte locatie in Nederland, leer je spelenderwijs om zelf dit nieuwe fenomeen te besturen. Je zult merken dat het een erg leuke ervaring is, iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen!

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

1,5 meter

Ideaal voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Na een korte uitleg over de drones en wetgeving ga je zelf aan de slag met de professionele drones. Ze zijn gemakkelijk te besturen maar bij de precisie testen die daarna volgen blijft het toch lastig de camera de juiste kant op te sturen.

Prijs
€ 29,50 per persoon
Aantal
6 tot 50 personen
Locaties
Ravenstein
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Zet je schrap voor onze dronefun challenge. Daarin leren we je eerst vliegen met een drone, waarna het tijd is voor pure fun. In teams neem je het tegen elkaar op in een carrousel van spannende mini-games met drones, zoals een race doorheen een hindernissenparcours of een wedstrijdje wie de meeste pizza’s bezorgt.

Prijs
Vanaf € 42,00 per persoon
Aantal
10 tot 120 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01