tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Drone Control - Test je behendigheid en werk op een originele manier aan teambuilding

Wat ga je doen?

Ontdek de opwindende wereld van drone-teamwork met onze spannende Drone Challenge! Deze actieve teambuildingactiviteit daagt teams uit om hun drones behendig door een parcours van "mensgemaakte" obstakels te manoeuvreren. Vanaf het lanceerplatform moeten ze zorgvuldig plannen en choreografische bewegingen bedenken om elke hindernis te overwinnen. Elk teamlid krijgt de kans om de drone te besturen voordat ze deelnemen aan de spannende finale.

Maar de Drone Challenge is meer dan alleen plezier hebben. Het biedt waardevolle leerresultaten voor teamontwikkeling. Teams moeten innovatief denken tonen bij het neerzetten en aanpassen van obstakels, wat vaak leidt tot nieuwe inzichten en verbeterde resultaten. Deze uitdaging vereist ook voortdurend veranderende rollen, waardoor het een perfecte metafoor is voor flexibel teamwork.

Deze activiteit is een boeiende oefening in strategisch plannen, waarbij volledige betrokkenheid van alle deelnemers nodig is. De tijdsdruk zorgt voor een competitieve, maar veilige omgeving, waarin de dynamiek binnen het team kan worden verkend en positieve werkwaarden kunnen worden versterkt. Doe mee aan de Drone Challenge en ontdek hoe teamwork en technologie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Wil je niet alleen plezier hebben, maar ook een positieve verandering teweegbrengen in de wereld?

Wij zijn trots om samen te werken met Buy1Give1, een wereldwijde organisatie die duurzame projecten ondersteunt. Bij elke activiteit die wij organiseren, doen we een donatie waarvan 100% direct naar het gekozen goede doel gaat. Op die manier zorgen we ervoor dat elke deelnemer een tastbare impact heeft op een betere wereld. Elk jaar selecteren we een project dat nauw aansluit bij onze waarden en gericht is op het aanleren van vaardigheden, zodat de deelnemers van het project zichzelf na afloop beter kunnen onderhouden en beschermen.

Als afsluiting van elke activiteit ontvangt elke deelnemer een 'Certificate of Gratitude', waarin we onze oprechte dankbaarheid uiten voor hun deelname aan onze activiteit en de werkelijke impact die ze hebben gehad op iemands leven. Ben je benieuwd naar het goede doel dat we dit jaar steunen? Vraag gerust vrijblijvend informatie aan en we vertellen je graag alles over het doel waar we dit jaar aan bijdragen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 60,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
1 tot 1,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01