tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Driftcursus

Leer driftend door de bochten te gaan!

Spectaculaire zijwaartse acties achter het stuur, dat doe je met driften

Met driften stuur je je auto in een vloeiende zijdelingse beweging door de bocht. Het ziet er spectaculair uit maar het is ook heel gaaf om te doen. Omdat je dit beter niet op de openbare weg kunt doen, ga je tijdens deze activiteit aan de slag op een speciaal parcours met ervaren instructeurs.

Leer de drifttechniek en ga daarna zelf driftend door de bochten. Voor mannen en vrouwen die wel van een beetje snelheid en pit houden tijdens een uitje of activiteit met collega’s, vrienden of een vrijgezellenfeest.

Filter 4 uitjes
Weergave:

Er zijn 4 uitjes gevonden

Tonen

Offroad, Quad rijden en Driften - Een uitje voor mannen!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 99,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Moordrecht, Nuenen
Korte omschrijving

Voor echte mannen is er een Men’s special XL pakket waarbij je uren lang kunt raggen, driften en quad rijden. Uren vol plezier met het gas er flink op. Ga met je vrienden van het sportteam, de collega’s of het vrijgezellenfeest eens even helemaal op hol met een men’s special pakket vol fun op wielen.

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
1 tot 50 persoon
Korte omschrijving

Leer de kunst van het driften op het circuit in Weeze. Je wordt begeleid en gaat als een echte coureur het circuit op. Helemaal gaaf als echte race of auto liefhebber. Leer hoe je het stuur en de auto onder controle houdt en soepel door de bocht gaat.

Tonen
Vanaf € 165,- per persoon
1 tot 50 persoon
Meppen, Spa, Zandvoort, Zolder
Korte omschrijving

Wil jij als een van de eerste op het vernieuwde circuit van Zandvoort rijden? Dan is dit jouw kans! Nadat je een kleine rondleiding op het circuit hebt gehad, kun je kijken op de Pitlane waar alle auto's klaar staan om de baan op te gaan. De regels op het circuit worden uitgelegd om jou zo goed mogelijk voorbereid de baan op te laten gaan. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vlaggen: wat betekent wat?

Tonen
Vanaf € 75,- per persoon
1 tot 50 persoon
Meppen, Spa, Zandvoort, Zolder
Korte omschrijving

Wil jij de leukste race experience van Nederland meemaken? Houd jij van de geur van verbrand rubber? Stroomt de benzine door jouw aderen? Kom dan naar één van onze circuits en rijd mee met een coureur tijdens de Taxi Race Experience!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01