starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Dr. Crypto, Escape room citygame te spelen in heel Nederland

Wat ga je doen

Het populaire "Escape room" spel nu als gps stadsspel! Houden jullie van strategie, samenwerking en puzzels? Maar worden jullie niet graag opgesloten? Dan is deze Dr. Crypto Escape room Game echt iets voor jullie!

Jullie missie

Bevrijd zoveel mogelijk gijzelaars uit de kerkers van Dr. Crypto

Dr. Crypto

De sadistische crimineel Dr. Crypto heeft meerdere onschuldige burgers in kerkers in de stad opgesloten. Aan jullie de taak de gijzelaars uit hun benarde situaties te bevrijden. Er is een grote som geld beschikbaar om de gijzelaars vrij te kopen. Er zijn echter hints en aanwijzingen waardoor je gijzelaars kan bevrijden en geld uit kan sparen, en het mooiste de winst is voor jullie.

Gijzelaars opsporen

De locaties waar de gijzelaars gevangen zitten zijn nog onbekend. Door met je onderzoeksteam door de stad te lopen vinden jullie de kerkers en aanwijzingen. Hebben jullie een kamer gevonden, maar kom je niet uit de aanwijzingen? Vraag dan een hint! Maar let op: hints kopen kost je geld.

Gijzelaars bevrijden

De deuren van de kamers zijn vergrendelt met een cijferslot. Om de gijzelaars te bevrijden hebben jullie de juiste code van het cijferslot nodig. Op verschillende (bezienswaardige) plekken in de stad vinden jullie de aanwijzingen waarmee jullie de code kunnen achterhalen.

Jullie hebben een bepaalde tijd om zo veel mogelijk gijzelaars te bevrijden. Wanneer een gijzelaar bevrijdt is, maak je een foto als bewijs. Wanneer jullie tijd om is worden de nog gevangen gijzelaars vrijgekocht. Het team dat de meeste gijzelaars bevrijdt heeft, houdt het meeste geld over en wint.

Haast jullie de tijd tikt! Tik Tak!

Bovenstaande virtuele GPS citygame wordt gespeeld met smartphones van Eventpoint. Deze zijn voorzien van de app waarmee het spel gespeeld wordt. Daarnaast krijgt elk team een map voor het maken van aantekeningen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01