tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro kids time weather

Doe 't Selfie tocht - Onvergetelijk foto kinderfeestje

Omschrijving

Voor dit kinderfeestje ontvang je thuis een Doe 't Selfie pakket, dat je op elke gewenste locatie kunt gebruiken. De kids gaan aan de slag met allerlei gekke opdrachten en moeten overal natuurlijk een selfie van maken! Ze leren fotograferen en samenwerken en zullen een onvergetelijk fotofeestje beleven.

In het pakket zitten selfiepaspoorten en leuke opdrachten. Wie verzamelt de meeste punten en gaat er met de prijs vandoor? De foto's maak je met je telefoon of tablet. En natuurlijk geldt de regel; hoe gekker de selfie, hoe beter!

De kinderen werken samen in groepjes en leren onderweg fotograferen. De Doe 't Selfie tocht zal gegarandeerd voor een onvergetelijke middag zorgen. Vragen over dit kinderfeestje? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 95,- per kinderfeestje (incl. BTW)
Vanaf 6 kinderen
2 tot 2,5 uur
Buiten
Wij komen op locatie in Nederland

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Origineel, actief, creatief en leuke foto’s als aandenken!

Wat een super leuk feestje! Op ons feestje gingen 2 groepen tegen elkaar strijden. Originaliteit en creativiteit van de kinderen kwam helemaal naar boven. Super enthousiast waren ze... tijd te kort eigenlijk. We hadden ze gerust nog een half uur-uur langer de toch kunnen laten lopen. Daarnaast kwam het competitie element helemaal naar boven. Op het einde de scores invullen en een winnend team bekend maken, hoe leuk is dat met een attentie voor het winnende team. Als herinnering hebben we super gave originele foto’s van de kids. Kortom, Een echte aanrader dus!

Door: Malou

Het was super gaaf, nog leuker dan verwacht!

Ik vind het al jaren moeilijk om een leuk feestje voor jongens te bedenken. Dit was zo leuk. Vanaf moment 1 zijn ze actief bezig, en door de afwisselende, leuke opdrachten, ook niet meer te stoppen. Een dikke aanrader!

Door: Sam
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01