starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Doe-het-zelf spel Into the box - Welk team opent de kluis?

Wat ga je doen

Verras familie, vrienden of collega's met Kluiskraakquiz Into The Box! Spannend, interactief en bere-gezellig. Welk team opent de kluis? En wat zit erin? Into The Box organiseer je gemakkelijk zelf tegen een verrassend lage prijs. Te combineren met hapjes of een diner, overal te spelen en geschikt voor jong en oud.

Welk team opent de kluis?

Een escaperoom is leuk, maar een kluis kraken is misschien nog wel spannender! Bij Into The Box draait alles om een geheimzinnige box die is afgesloten met een cijferslot. Wetenschapper Frank Bij de Pinken heeft hierin opzienbarende, geheime informatie over buitenaards leven achtergelaten. Maar die krijgen de deelnemers niet zomaar, er zal een vermakelijke maar ook pittige quiz gespeeld moeten worden. Welk team weet aan de hand van de vragen en opdrachten over onder andere wetenschap, showbizz en sport de code van de kluis het snelst te kraken? Gaat de kluis open? En zo ja, wat zit erin?

Zowel middag- als avondactiviteit

Into The Box neemt zo’n twee uur in beslag en is te combineren met hapjes of een diner na afloop van het spel. Daardoor is het spel zowel perfect als middagactiviteit, als invulling voor de avond. Omdat Van de Pinken de quiz inclusief instructies en aanwijzingen heeft geschreven, is spelbegeleiding niet nodig en kunt u het spel gemakkelijk zelf organiseren.

Vrijwel altijd en overal

Dat kan op vrijwel iedere gewenste locatie: thuis, op het werk, in een restaurant naar keuze of één van de bij ons aangesloten horecalocaties. Ideaal voor bedrijfsuitjes, teamuitstapjes, vrijgezellenfeesten of familiefeesten van vier tot wel honderd personen!

Teamspel maar ook individuele winnaar

Into The Box is een interactief teamspel dat de groepsgeest op een gezellige manier vergroot. Het team dat de box als eerste weet te openen wint uiteraard, maar er wordt ook nog gekeken wie van de individuele spelers de meeste antwoorden goed had. Deze persoon mag de box, mét inhoud, mee naar huis nemen. Een hele eer, maar het is nog een decoratief en handig hebbedingetje ook!

Doe het zelf spel

Dit spel is een doe-het-zelf spel, zonder spelbegeleiding op locatie.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01