Doe-het-zelf Mozaïekpakketten voor een geslaagde familiedag

Gemiddeld een 9,1 uit 47 beoordelingen

Een onvergetelijke familiedag vier je met complete mozaïekpakketten van Mozaiekpakket.nl. Hier vind je complete mozaïekpakketten voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, die zonder externe begeleiding gemaakt kunnen worden in een eigen, vertrouwde omgeving. Mogelijkheden voor een gezellige docente zijn er ook, vraag naar de mogelijkheden.

Voor kinderen zijn er kinder-mozaïekpakketten, met keuze uit tientallen spiegels, fotolijstjes, dienbladen, letters etc., speciaal voor kinderen. Voor volwassenen zijn er tientallen prachtige mozaïekpakketten met hoogwaardig glasmozaïek en passend mozaïekvoegsel. De kwaliteit en juiste kleursamenstelling van mozaïekstenen en mozaïekvoegsel zorgen uiteindelijk voor een prachtig zelfgemaakt eindresultaat!

Iedereen kan mozaïeken, van jong tot oud, in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Met een duidelijke handleiding erbij en voor de kinderen aanvullende instructiefilmpjes om het nóg leuker te maken. Bekijk in de webshop de vele mogelijkheden of vraag via onderstaand formulier meer informatie aan.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie of een offerte ontvangen.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 1 persoon
2 tot 4 uur
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner