tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame

Djembe workshop voor een swingende organisatie

Wat ga je doen?

Dit zonnige Afrikaanse ritme laat je organisatie bruisen. Niemand blijft stil zitten tijdens deze interactieve workshop, die zorgt voor veel plezier en saamhorigheid. Doorbreek een lange dag vergaderen met een swingende workshop Djembé en leer elkaar op een hele nieuwe manier kennen.

Na een korte uitleg hoe je de instrumenten kan bespelen, gaan we direct aan de slag. Je zult verrast zijn hoe snel je samen in het ritme komt en elkaar energie geeft. Luisteren, meegaan en op elkaar reageren: de Afrikaanse muziek is als een levendig gesprek. Trommelen is communicatie zeggen de Afrikanen en in sommige talen is dat zelfs hetzelfde woord. Alle communicatieve vaardigheden die jouw organisatie tot een succes maken, komen in deze workshop op een speelse manier aan de orde. Van luisteren en samenwerken tot leiden en volgen, het zijn allemaal aspecten van de Afrikaanse muziek. Een ervaren workshopleider zorgt dat er telkens nieuwe ritmes op tafel komen en dat iedereen aan het woord komt. Aan het eind staat er een prachtig stuk muziek.

Een workshop djembé is altijd afgestemd op jullie behoefte. Wij kunnen variëren in tijdsduur en in doelstellingen die je met de workshop hebt. Wij kunnen met een band komen of met een danser. Wij maken daarom graag een workshop op maat. Vraag nu vrijblijvend een offerte via onderstaand formulier!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
8 tot 100 personen
30 minuten tot 2 uur
Binnen of buiten
Mogelijk op elke locatie in Utrecht, Brabant, Zuid-Holland en Zeeland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding

Gemiddeld een 9,7 uit 13 beoordelingen

9,7 Beleving
9,9 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

Geweldig ervaring!

Wij hebben de djembé workshop gevolgd als onderdeel van ons jaarlijkse afdelingsuitje! Wat een geweldige ervaring! Iedereen heeft enorm genoten! Sebastiaan doet het ook heel leuk. Aanrader!

Door: Lotte

Enorm goede beleving!

Wij hebben de Djembe workshop met onze groep van ongeveer 65 mensen gedaan en stuk voor stuk hoorde ik positieve ervaringen van iedereen. Het enthousiasme van Sebastiaan hielp zeker mee om de Djembe workshop tot een succes te maken.

Door: Coco
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01