tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Djembe workshop voor een swingende organisatie

Wat ga je doen?

Dit zonnige Afrikaanse ritme laat je organisatie bruisen. Niemand blijft stil zitten tijdens deze interactieve workshop, die zorgt voor veel plezier en saamhorigheid. Doorbreek een lange dag vergaderen met een swingende workshop Djembé en leer elkaar op een hele nieuwe manier kennen.

Na een korte uitleg hoe je de instrumenten kan bespelen, gaan we direct aan de slag. Je zult verrast zijn hoe snel je samen in het ritme komt en elkaar energie geeft. Luisteren, meegaan en op elkaar reageren: de Afrikaanse muziek is als een levendig gesprek. Trommelen is communicatie zeggen de Afrikanen en in sommige talen is dat zelfs hetzelfde woord. Alle communicatieve vaardigheden die jouw organisatie tot een succes maken, komen in deze workshop op een speelse manier aan de orde. Van luisteren en samenwerken tot leiden en volgen, het zijn allemaal aspecten van de Afrikaanse muziek. Een ervaren workshopleider zorgt dat er telkens nieuwe ritmes op tafel komen en dat iedereen aan het woord komt. Aan het eind staat er een prachtig stuk muziek.

Een workshop djembé is altijd afgestemd op jullie behoefte. Wij kunnen variëren in tijdsduur en in doelstellingen die je met de workshop hebt. Wij kunnen met een band komen of met een danser. Wij maken daarom graag een workshop op maat.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 18,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 100 personen
30 minuten tot 2 uur
Wij komen op locatie in Utrecht, Brabant, Zuid-Holland en Zeeland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 9,8 uit 14 beoordelingen

9,8 Beleving
9,9 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

10!

Het was een heel leuke, gezellige, leerzame en ontspannen workshop.

Door: Recon

Geweldig ervaring!

Wij hebben de djembé workshop gevolgd als onderdeel van ons jaarlijkse afdelingsuitje! Wat een geweldige ervaring! Iedereen heeft enorm genoten! Sebastiaan doet het ook heel leuk. Aanrader!

Door: Lotte
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01