starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Djembe workshop voor swingende organisatie

Wat ga je doen

Dit zonnige Afrikaanse ritme laat je organisatie bruisen. Niemand blijft stil zitten tijdens deze interactieve workshop, die zorgt voor veel plezier en saamhorigheid. Doorbreek een lange dag vergaderen met een swingende workshop Djembé en leer elkaar op een hele nieuwe manier kennen.

Na een korte uitleg hoe je de instrumenten kan bespelen, gaan we direct aan de slag. Je zult verrast zijn hoe snel je samen in het ritme komt en elkaar energie geeft. Luisteren, meegaan en op elkaar reageren: de Afrikaanse muziek is als een levendig gesprek. Trommelen is communicatie zeggen de Afrikanen en in sommige talen is dat zelfs hetzelfde woord. Alle communicatieve vaardigheden die jouw organisatie tot een succes maken, komen in deze workshop op een speelse manier aan de orde. Van luisteren en samenwerken tot leiden en volgen, het zijn allemaal aspecten van de Afrikaanse muziek. Een ervaren workshopleider zorgt dat er telkens nieuwe ritmes op tafel komen en dat iedereen aan het woord komt. Aan het eind staat er een prachtig stuk muziek.

Een workshop djembé is altijd afgestemd op jullie behoefte. Wij kunnen variëren in tijdsduur en in doelstellingen die je met de workshop hebt. Wij kunnen met een band komen of met een danser. Wij maken daarom graag een workshop op maat. Vraag nu vrijblijvend een offerte via onderstaand formulier!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01