tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

DIY Pakket "Ranking Friends" - Het leukste spel en dat zonder begeleiding

Wat ga je doen?

Wie van je vrienden overleeft het langst op de Noordpool? Wie is het vaakst dronken en wie is de beste verleider? Deze en nog veel meer vragen worden op je afgevuurd tijdens Ranking Friends; het leukste en meest originele groepsspel. Dit hilarische spel is te spelen vanaf 3 personen en is een onwijs leuke invulling voor een familiedag, vriendenweekend, babyshower, teambuilding, personeelsuitje of vrijgezellenfeest.

Waar en wanneer je het spel wilt spelen bepaal je helemaal zelf. Het enige wat elke deelnemer nodig heeft is een mobiel apparaat (telefoon, tablet of laptop) met internetverbinding. Je kiest zelf op welke vragen jullie elkaar gaan beoordelen. Er zijn 90 voorbeeldvragen die je kunt selecteren, maar je kunt uiteraard ook je eigen vragen toevoegen. Speel het spel en kom er achter wat jullie nu écht van elkaar vinden en weten. Zin in een onvergetelijke avond? Speel dan Ranking Friends!

Ranking Friends is zonder begeleiding te spelen. Je maakt het spel heel makkelijk zelf aan en kiest er vervolgens helemaal zelf voor waar en wanneer jullie het gaan spelen! Je bent dus niet afhankelijk van een locatie of organisatie en hebt dus alle vrijheid om het spel te spelen hoe jullie dat willen. 

Extra leuk wordt het spel als je gebruik kan maken van een groot scherm (grote TV of beamer). 

Geïnteresseerd in dit pakket?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het pakket

€ 9,95 per persoon (incl. BTW)
3 tot 20 personen
Ongeveer 2,5 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland,Pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01