starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

DIY Pakket Ecosysteem 2,5 liter

Wat zit er in het pakket

  • Tube (12 x 23 cm inclusief kurk)
  • Drainagesysteem
  • Tropische plantjes
  • Mossoorten
  • Kurk met LED-lampje
  • Springstaartjes
  • Duidelijke uitleg

Bouw je eigen ecosysteem in een fles! Leuk, leerzaam en als resultaat gave decoratie voor in huis. Met dit DIY (Do It Yourself) pakket kun je thuis helemaal zelf aan de slag. Er zit een duidelijke uitleg bij, dus iedereen kan dit. Ook leuk om met de kinderen te doen.

In dit pakket zit alles wat je nodig hebt, dus ook: kiezels, actieve kool, aarde, verschillende plantjes en natuurlijk… beestjes! In de fles gaan namelijk springstaartjes, de opruimers van de natuur. Je sluit de eco tube af met een kurk. Ook zit er een LED-lampje ingebouwd (+ afstandsbediening).

Ook als je geen groene vingers hebt kun je een gesloten ecosysteem bouwen. Het heeft namelijk nauwelijks verzorging nodig. De flessen zijn van PET, dus wegen niet veel en zijn onbreekbaar. Ook duurzaam, want je kunt na verloop van tijd de fles weer hergebruiken en het ecosysteem opnieuw opbouwen. Maar dat zal niet snel nodig zijn, want de mini ecosystemen gaan heel lang mee!

Je kunt het zo groot of klein maken als je zelf wilt: wij hebben ook flessen van 5 en 20 liter.

Bestel dit pakket

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01