starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Diverse Strandactiviteiten bij Natural High

Wat ga je doen

Een leuk en actief dagje uit met je vrienden, familie of collega’s? Bij Beachclub Natural High bieden wij tal van sportieve en toegankelijke strandactiviteiten aan.

Jullie kunnen jezelf bij ons helemaal uitleven op het brede en uitgestrekte Noordzeestrand, de grootste speeltuin van Nederland voor jong en oud!
Beheers de krachten van een powerkite, scheur heerlijk heen in een blokart of een kitebuggy, daag elkaar uit voor een potje beachgolf, ontspan tijdens een sessie beachyoga of ga de strijd aan in een spannende beachchallenge. In de warmere maanden bieden wij ook verschillende wateractiviteiten aan.

Wij stellen in overleg met jullie een op maat gemaakt programma samen, waarin iedereen tot zijn recht komt. Maak de dag compleet met een borrel, lunch, buffet of barbecue op het terras van onze Beachclub of in ons prachtige restaurant.

Je vindt Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Informeer vrijblijvend via onderstaand contactformulier naar de mogelijkheden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01