starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Diverse leuke citygames in Noord Nederland

Wat ga je doen

Kies een van de waanzinnige real life citygames om vervolgens de straat op te gaan en in een spannende race met tactiek en strategie het spel te winnen.

In teams en met een tablet gaan jullie op avontuur om zoveel mogelijk punten of geld te verzamelen met het oplossen van raadsels en het uitvoeren van opdrachten. Alle info (opdrachten, vragen en bewegwijzering) verzamel je via de tablet. Er is keuze uit verschillende citygames (Sherlock, Shootout, The wedding planner, Escapegame of Kolonisten) zodat je altijd die citygame vindt die past bij jouw vrijgezellenfeest, vriendinnendagje, bedrijfsuitje of familiedag.

Iedere citygame is geschikt voor jong en oud en kun je spelen op elke willekeurige locatie in een stad, dorp of park in Nederland. Alles wordt begeleid door een spelbegeleider.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01