Dinnershow
Een wervelende show inclusief diner

Zoek een activiteit

Let us entertain you tijdens een dinnershow vol glamour en spektakel

Wil je jouw diner met glamour omgeven, kies dan voor is een dinnershow en laat je tijdens het heerlijke diner vermaken met 100 procent amusement. Laat je gezelschap verrassen door een magic dinnershow of kies voor een theaterdiner. Maar ook andere dinnershows zijn mogelijk als je een personeelsfeest, teamuitje of bedrijfsuitje wilt organiseren. Uiteraard is een bijzondere familiedag om iets speciaals te vieren ook een prima gelegenheid.

Geniet tijdens een viergangendiner van diverse soorten top entertainment, waarbij humor, muziek en dans op een leuke, interactieve manier gepresenteerd worden, op een aantal sfeervolle locaties. Ook zijn er mogelijkheden voor een besloten setting.

Naast een dinnershow kun je ook voor dinnergames kiezen. Vermaak je tijdens het eten met een bekend TV-spel, zoals ‘Ik hou van Holland’ of ‘Wie is de Mol?’ Ook hier weer avondvullende programma’s die uitstekend verzorgd zijn en die op een locatie naar keuze of zelfs bij je thuis gevierd kunnen worden.

€ 44,90 tot € 59,90 per persoon
2 tot 180 personen
De Wannebiezz, een show van het leukste trio in Nederland. Arie, Gilles en Rocco laten je een avond beleven die je niet gaat vergeten. Het wordt een avond met bekende en bijna vergeten Nederlandse meezingers. Dansen, zingen en gezelligheid de hele avond door.
€ 44,90 tot € 59,90 per persoon
2 tot 180 personen
Een show vol dans, zang, comedy en magie die je niet wilt missen! De show heeft een jaren 50 sfeer in Parijs wat het echt uniek maakt. Burlesque is al te zien in heel europa en nu dus ook bij ons in het theater! Wilt u deze show zien met een heerlijk 4 gangen-diner erbij? Kom dan naar ons mooie theater in Breda.
€ 44,90 tot € 59,90 per persoon
2 tot 180 personen
Madame Zaza in ons theater! Deze travestie groep neemt u mee in een avond vol glitter, glamour en de slappe lach. Je wordt verrast met grootse acts en verschillende wereldsterren.
€ 44,90 tot € 59,90 per persoon
2 tot 180 personen
Vivencia: een waar spektakel! In deze show gaat u genieten van zang, showballet en razendsnelle metamorfoses. In deze show worden maar liefst 175 kostuums gebruikt. U komt terecht in een wereld vol glitter & glamour. De show bestaat uit blokjes entertainment afgewisseld met een 4 gangen-diner.
€ 44,90 tot € 59,90 per persoon
2 tot 180 personen
Een avond vol WOW momenten, Joe Pequerrucho neemt u mee in de wereld van illusie en misleiding. U gaat van de ene verbazing naar de andere met zijn interactieve act. Joe weet u mentaal te manipuleren en u diepste geheimen te ontrafelen.
€ 44,90 tot € 59,90 per persoon
2 tot 180 personen
Wilkommen, Bienvenue, Welcome. Bekende theaterhits tot de meer onbekende theaterliedjes, nu te zien in ons theater: Musical Mania! De musical wordt gespeeld door 5 verschillende karakters, die u de hele avond laten genieten van de glitter, glamour en drama.
€ 59,50 per persoon
Vanaf 40 personen
Mogelijk in meer dan 150 steden in Nederland en België.
Laat je betoveren tijdens onze Magic Dinner Show en geniet van een speciaal diner dat tijdens deze avond wordt gepresenteerd in de vorm van een buffet.
€ 44,90 tot € 59,90 per persoon
2 tot 180 personen
Een show vol nostalgie. Deze show bevat veel interactie, met het het gevoel van de oude revue met zang en dans. Daarnaast bevat deze show ook veel humor dit in combinatie met een buikspreek-act. Wilt u deze show bijwonen met een heerlijk 4 gangen-diner erbij? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie
€ 44,90 tot € 59,90 per persoon
2 tot 180 personen
Genieten van een heerlijk 4 gangen-diner en ondertussen wordt u vermaakt door ons top entertainment die voor u de Hollandse Hits van vroeger naar nu performen. Een zeer gevarieerde avond beloven wij u met onder andere nummers van Ruth Jacott, maar ook van Nielson, maar ook komt er een songfestival-blokje voorbij.
€ 44,90 tot € 59,90 per persoon
2 tot 180 personen
Wil jij eens een keer iets anders dan het standaard bedrijfsuitje? Ga dan naar een dinnershow! Een mooie, authentieke locatie. die vroeger dienst heeft gedaan als schuilkerk. Laat je meenemen naar één van onze topshows door onze prachtige cast van entertainers.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties