tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer uitgaan en entertainment
Dinnershow

Een en al glamour en spektakel terwijl je geniet van de lekkerste gerechten

De perfecte combinatie om ontspannen te genieten van lekker eten en goed entertainment

Wil je jouw diner met glamour omgeven, kies dan voor is een dinnershow en laat je tijdens het heerlijke diner vermaken met 100 procent amusement. Laat je gezelschap verrassen door een magic dinnershow of kies voor een theaterdiner. Maar ook andere dinnershows zijn mogelijk als je een personeelsfeest, teamuitje of bedrijfsuitje wilt organiseren. Uiteraard is een bijzondere familiedag om iets speciaals te vieren ook een prima gelegenheid.

Lees verder

Geniet tijdens een viergangendiner van diverse soorten top entertainment, waarbij humor, muziek en dans op een leuke, interactieve manier gepresenteerd worden, op een aantal sfeervolle locaties. Ook zijn er mogelijkheden voor een besloten setting.

Naast een dinnershow kun je ook voor dinnergames kiezen. Vermaak je tijdens het eten met een bekend TV-spel, zoals ‘Ik hou van Holland’ of ‘Wie is de Mol?’ Ook hier weer avondvullende programma’s die uitstekend verzorgd zijn en die op een locatie naar keuze of zelfs bij je thuis gevierd kunnen worden.

Weergave:
8 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01